Tenis Kortu Açıldı

26 Haziran 2011

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı'nın girişimleri ile geçtiğimiz aylarda temeli atılarak Boluspor a kazandırılan kapalı tenis kortları törenle hizmete açıldı....

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı'nın girişimleri ile geçtiğimiz aylarda temeli atılarak Boluspor a kazandırılan kapalı tenis kortları törenle hizmete açıldı. Tenis kortlarından bir tanesini tüm masraflarını karşılayan .başkan Necip Çarıkçı Boluspor'a hediye etti.

 

Boluspor Kulübüne ek gelir ve Bolu'ya kapalı bir tenis kortu kazandırmak amacıyla başlatılan proje bugün yapılan açılışla kamuoyuna sunuldu. Bu proje açılışta bir çok katılımcı tarafından beğenilse de büyük eksiklikler göze çarptı. Bu eksiklilerin en dikkat çekeni ise Kapalı Tenis Kortunun tribünün bulunmayışı oldu. İki tenis kortunun olduğu salonda, bu kortların bir tanesinin tüm masraflarını Boluspor Kulübü başkanı Necip Çarıkçı tarafından üstlenilmişti.

Açılışa katılan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, 'Lütfen çocuklarınızı tenise yönlendirin. Tenis güzel bir spordur. Diğer sporlarda güzel ama tenis her yaşta oynanabiliyor' dedi.        

 

Uluç, Bolu'da Abant Tenis İhtisas Kulübü tarafından yaptırılan kapalı tenis kortunun açılış törenine katıldı. Törende ayrıca, Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve diğer davetliler de yer aldı.

 

Uluç, Türkiye Tenis Federasyonu olarak alt yapıya çok önem verdiklerini söyledi. Uluç, çocukların tenise yönlendirilmesini isteyerek, şunları kaydetti:

'Tenis çok güzel bir spordur. Diğer sporlarda güzel ama tenis hakikaten her yaşta yapılabiliyor. 5 yaşında başlayanları, 95 yaşında dahi oynayanları biliyorum.'

Uluç, ayrıca, gelecek yıldan itibaren Bolu'da ulusal turnuvaların yapılabileceğini dile getirdi. Açılış sonrasında, Vali İbrahim Özçimen, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Abant Tenis İhtisas Kulüp Başkanı Ahmet Ulusoy kısa süreli tenis oynadı.

 

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda ULUÇ, 'Necip Başkan gibi tenis sporuna katkı veren kişilere teşekkür ediyorum. Bu düşüncedeki insanlar sayesinde tenis daha iyi yerlere gelecektir. Derken 'Çok kısa süre içersinde Bolu Ulusal müsabakalara ev sahipliği yapacaktır.'müjdesini verdi.

                         

 

 

 

3808 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062736988067627