TETİKÇİ

8 Nisan 2012

Sitemiz Editörü Korner köşesinde bu defa maç yazısını erkene alarak yapılan haksızlığı gün yüzüne bir kez daha çıkardı. Başarıya nasıl...

Sitemiz Editörü Korner köşesinde bu defa maç yazısını erkene alarak yapılan haksızlığı gün yüzüne bir kez daha çıkardı. Başarıya nasıl gidilir nasıl şampiyon olunur bakın kıssadan hisseye gün yüzüne çıkardı.  Aslında çok ders çıkarılabilecek bir köşe yazısı yazdı .

Maçın başlamasıyla Konyaspor' un bundan önce ki maçlarda  rakibine yaptığı sahanın 1-2 bölgesinde yaptığı baskıyı Boluspor yaparak Konyaspor' u hataya zorlayıp 2 yan top Orhan'ın  zamanlaması ayağa oynaması  Veysel'in  6 pastan vuruşunu kaleci çıkarması ve Hakan'ın geriden taşıyıp Kenan'ın olağan üstü gayreti  ve Veysel şık vuruşu ile gelen gol ilk yarıyı takım olarak önde bitirdik.

Karşılaşmada ikinci yarı Konyaspor ,takımı yine orta sahada biraz daha topa sahip olmasına rağmen,etkili pozisyonlar üretemedi.

Ama Pozisyon üretemezken bu dakikalardan sonra devreye de maçın hakemi girmeye başladı.

Hakem bundan önce iki maçımızı yöneten biri Kasımpaşa diğeri Denizlispor maçı ve ismini yazmaya bile gerek duymadığım Hakem baktı Konyaspor gol atamayacak 12. oyuncu olarak verilen görevi tamamlamak için oynamaya başladı.

Şimdi olaylara şöyle bakalım.

Boluspor içeride dışarıda puanları toplamaya başladımı başladı. Yukarıdaki takımlar sendelemeye başladımı başladı. Elazığ,Kasımpaşa hocalarını değiştirdi. Boluspor' un gelişi kimler için tehdit Kasımpaşa,Konya,Rize için isimlere dikkat .

Kimseden Şikayetçi Olmadılar

Konyaspor takımının ne yöneticisinden  ne hocasından seyrettiğimiz hiçbir maçında şikayet duyduğumuz yok . Hakem golden önceki pozisyonda barajı kaç metreye aldı. Bu pozisyon dönüşü yan hakemin 1 metre önünde oynatıp önü kapalı olmasına rağmen faul veren bu hakem Türkiye de bazı şeylerin artık olmazmı diyorduk ama bu olaylar olmaya devam ediyor.

Yazık bizim küçük bir il olmamız yeterli kulisimizin olmaması demek ki çok önemliymiş.

Sen başkan olarak para topla iyi oyuncu al bütçeni sık,  gerek yok Konyaspor takımı transfer yapmıyor borcumuz var diyor .

Lobi Lobi

Hocalarının kötü bir hoca olması (Orduspor da galibiyet alamadı kovuldu Adanaspor' da bir galibiyet aldı kovuldu) Demek ki  borcun olması hocanın kötü olması başarısız olmak için sebep değil federasyon da bu işlere bakan adamın ,veya hükümette  etkili birileri varsa rahat bir şekilde yukarıda veya ligde olabilirsin .

Samsun da geçen sezon hakemlerle her maçta penaltı atabiliyordu (Örnek Suat Kılıç G.S.B )

Yazık para arayanlara ,para verip maça girenlere ,kafasını tekmeye sokan futbolculara.

Emeklere yazık ,nerde kul hakkı nerde emek.

Anlaşılıyor ki; Bize denilen şu yukarıya bulaşma sen sadece 6'yı kovala.

Evet Türkiye de  futbol'a her zaman bir şeyler bulaşmaya devam edecek

Yazık  Çok yazık...  

 

 

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

2137 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.099820852279663