Toar Yapı Kupayı Kaldırdı

1 Eylül 2023

Bolu’da her yıl geleneksel olarak yapılan bu yıl ise 16. kez düzenlenen Mehmet Temel, Mehmet İlyas Akman adını taşıyan veteranlar...

Bolu’da her yıl geleneksel olarak yapılan bu yıl ise 16. kez düzenlenen Mehmet Temel, Mehmet İlyas Akman adını taşıyan veteranlar futbol turnuvası final karşılaşması ödül töreniyle sona erdi. Turnuvaya adı verilen Mehmet Temel, Mehmet İlyas Akman’ın ailelerinin hazır bulunduğu final karşılaşmasında Toar Yapı kupayı kaldırdı. Törende bir çok kategoride ödüller sahibini buldu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Ödül törenine, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Bolu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, İl Hakem Kurulu, Merhum Mehmet Temel, Mehmet İlyas Akman’ın ailesi ve sporcular katıldı.

“Futbolun kalbi Bolu’da hiçbir zaman futbol bitmemiştir”

Kupa töreninde ilk konuşmayı Bolu Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay yaptı. Aksay, futbolun Bolu’da hiç bitmediğini işaret ederek; “Futbolun kalbi Bolu’da hiçbir zaman futbol bitmemiştir. Siz çok değerli veteranlar futbola çok değerli hizmetler verdiniz, güzel örnekler oldunuz. Ben sizi ayrıca tebrik ediyorum. Sizlerin bu başarıları devam ettiği sürece bizlerde inanıyoruz ki, daha güzel projelere daha güzel yarışmalara daha da güzel işler yaparak bunu yayarak futbolun kalbi Bolu’da her yaşta futbol sloganıyla devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

“Herkese çok teşekkür ediyoruz”

Aksay’ın ardından Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin yaptı. Metin, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Biliyorsunuz bu sene 16. düzenlediğimiz futbol turnuvası iki tane değerli isim Mehmet Temel ve Mehmet İlhan adına yaptık. Bir tanesi uzun yıllar Kırhaspor’da başkanlık yaptı Mehmet abi. Amatör futbola çok güzel emekleri geçti. Bir tanesi Mehmet İlyas adına. Geçtiğimiz yıllarda talihsiz bir kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Bizler de karşılıklı futbol oynama fırsatı bulduk. O da amatör spora, Kızıkspor’da hem sporcu olarak hem yönetici olarak uzun yıllar hizmet etti. Spor kenti Bolu'da biliyorsunuz bu sene ikincisini düzenlediğimiz şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvası'yla devam ediyoruz. Düzenlemesinde emeği geçen vekillerime, bürokratlarıma, Gençlik Spor İl müdürüme, Valimize bu konuda çok teşekkür ediyorum.

Gördüğünüz gibi yenileme çalışmaları devam ediyor. Burada aslında bu sene turnuvalar yapamayacaktık ama çok büyük istek geldi. İl müdürümüzün, müteahhit arkadaşlarım, Valimizin çok büyük bir eseriyle bu turnuvayı Allah'a çok şükür. Final müsabakasına neler geldi? Biz Muhtarlar Derneği Başkanımız ve yönetim kuruluyla beraber bir de köyler arası turnuva düzenliyoruz. Şu anda 48 takımın katıldığı her akşam bir şenlik havası devam etmektedir. Ben bu vesileyle burada turnuvaya katılan tüm köylerimize, muhtarlarımıza, muhtarlar derneğimize bu turnuvada bizim yanımızda olan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, Valimize, Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Amatör spor kulüplerimizin her daim yanındayız”

Törende bir konuşma da Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaptı. Akgül, birlik ve beraberlik için Bolu’yu en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğine vurgu yaparak;  “Sizlerle olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Tüm takımlarımızı, sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Her akşam bize burada hem köylerimiz hem de veteranlarımız güzel anlar yaşatıyor. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. İnşallah tek karşı karşıya gelmemiz futbol müsabakaları olur. Onun haricinde hep birlik ve beraberlik içinde olur. Bolu’yu hep hayırlı yad edelim. Bolu’yu iyi temsil edelim. Bizde amatör spor kulüplerimizin her daim yanındayız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza, federasyonumuza, kulüplerimize teşekkür ederim” dedi.

“Aldığımız kupayı ona ithaf ediyoruz”

Törende son olarak şampiyon olan Toar Yapı’nın takım kaptanı Tolga Türkar konuştu. Türkar kazandıkları kupayı Toar Yapı’da forma giyen Sedat Özbay’ın yoğun bakımda bulunan babası Nurettin Özbay’a armağan ettiklerini ifade ederek; “Bugün iki takım karşı karşıya geldi. Tabii ki dostluk kazandı. Biz bugünkü aldığımız kupayı Sedat Özbay kardeşimin babası Nurettin Özbay şuan yoğun bakımda. Aldığımız kupayı ona ithaf ediyoruz. Rabbim inşallah nasip eder. Her zaman burada Nurettin amcamızı çok seviyoruz. Herkesin babası sağlıklı sıhhatli olsun. Hepinizi seviyoruz. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

16.veteranlar turnuvasında şampiyon olan Toar Yapı’nın kupasını Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül verdi. Kupa töreni hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı
Toar Yapı Kupayı Kaldırdı

438 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.16125512123108