Toplantı'da Neler Yaşandı !

28 Şubat 2012

Boluspor kulübü tarihi akşamlardan birisini daha yaşadı. Göztepe A.Ş karşılaşması sonrası yapılan açıklamaların ardından yönetim bırakacak mı bırakmayacak mı...

Boluspor kulübü tarihi akşamlardan birisini daha yaşadı. Göztepe A.Ş karşılaşması sonrası yapılan açıklamaların ardından yönetim bırakacak mı bırakmayacak mı konuşmaları sık sık gün boyunca konuşulurken tarihi toplantıda devam kararı çıktı.

Boluspor yönetim kurulu 34 kişi ile toplanarak kendi aralarında 4.5 saat durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Necip Çarıkçı'nın maç sonu bırakıyım yerime kim gelecekse gelsin sözlerinin ardından çok sayıda yönetici o anda söylenen istifa sözlerinin bir tarafa bırakılmasını birde sezon sonunda futbol takımına yapılan yatırımın birden kesilip arka plana atılamayacağından başkan Necip Çarıkçı ya devam edelim dendi.

Necip Çarıkçı "Ben Yıldırım Demirören değilim. Tepkiler beni çok yıprattı. Ben bırakmak istiyorum" dese de uzun gecede toplantıya 3 defa ara verilirken guruplar halinde yapılan ayak üstü görüşmelerde başkan'ın kararından döndürebilmek için büyük caba gösteren yöneticiler bire bir görüşmelerle Necip Çarıkçı'yı ikna etmeye çalıştılar.

Yönetim kurulu toplantısında zaman zaman sesler dışarıya kadar gelsede iş tatlıya bağlandı. Çok sayıda yönetici "Biz seninle devam edeceğiz kaybedilmiş bir durum yok onun için beraberiz senin istifanı kabul etmiyoruz" dediler.

Boluspor'lu yöneticiler verilen aralarda "düzlüğe çıkmak için omuz omuza verip kulübün tekrar iyi günleri görmesi için mücadele etmeliyiz. Onun için başkanımız bu işe devam edecek" diye konuşmaları Başkan Necip Çarıkçı'ın yüzünü güldürülürken yönetiminden gördüğü destek sonrası arkadaşlarına "beni bu yoldan döndürdünüz ne deyim diyerek" fazla yorum yapmadı.

Kritik toplantının diğer konusu da Özcan Kızıltan'ın durumunun ne olacağı oldu. Alınan kötü sonuçlar ve yaşanalar Kızıltan tamamen kredisinin bittiği toplantı genelinde ortak nokta olurken teknik direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrılmasının en doğru karar olarak konuşulması da gelen haberler arasında. Kızıltan ile yapılacak toplantıda büyük ihtimalle yarın yolların ayrılması bekleniyor.

Kızıltan maç raporu ilgi odağı Göztepe A.Ş maçında alınan şok yenilgi sonrası Özcan Kızıltan gönderdiği raporda kötü günleri yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte aşılacağını yazması da hala görevine devam etmek istediği mesajları iletmesi gelen haberler olunca Kızıltan "ben görevi bırakmayacağım" mesajları verir gibi.

 


 Başkan  Neçip Çarıkçı toplantı arasında çok durgun ve moralsiz göründü


Başkan Necip Çarıkçı son arada dışarıya çıkarak lapa lapa yağan karda tek başına uzun uzun karanlığa bakarak bu "takımı nasıl aydınlığa tekrar çıkarırız" diye düşünmesinin ardından devam kararını verdi.


Verilen aralarda değerlendirmeler ayak üstüde konuşuldu


Yönetim kurulunun iki renkli siması Hakkı Fidan ile Hüseyin Kayalıoğlu baş başa vererek değerlendirme yaparken Hakkı Fidan Kayalıoğluna "Necip'in bu işi bırakmaması iyi oldu. Yoksa iş daha kötüye giderdi" demeside gecenin  önemini gösteriyrodu.


Yöneticilerden Adnan Polatlı ve Nejat Öztürk Necip Çarıkcı'nın ikna olmasının ardından "Biraz gülelim başkan devam ediyor. Moraller yerine gelsin" dediler


Başkan Necip Çarıkçı son olarak Nejat Öztürk'e dönerek "Büyük çaba sarfettiniz. Sizleri kıramadım" demesi de dikkatler den kaçmadı. Yol arkadaşına sarılarak gönlünü aldı.


Seveni de var , Sevmeyeni de. Ama onlar saatlerce haber peşinde koşarak takipcilerine anlık haber paylaşımı için emek harcıyan basın mensuplarımız. Onlarda Boluspor yönetim kurulu toplantısını yakından takip ettiler. 

3069 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047137975692749