Trabzon’u Bolu’da Misafir Etmek İsterdik

7 Aralık 2021

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turundan Süperlik lideri Trabzonspor ile eşleşmeyi değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer hem kupa maçını hem de kupa statüsü ile çarpıcı açıklamalarda bulundu .Erginer , şunu söyleyebilirim, kupa statüsünün bir gözden geçirilmesi lazım. Biz Trabzonspor’la oynamaktan çok memnunuz bir kere. Bizi ayrıca mutlu ve motive ediyor. Ama şöyle bakmak lazım, biz Trabzon’u Bolu’da misafir etsek, onları burada ağırlasak, burada mükemmel bir atmosfer olsa çok iyi olmazmıydı diyen Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer sözlerine şöyle devam etti .

Trabzon maçına kadar çok maçımız var, onunla ilgili görüş bildirmem çok önemli değil. Tabi Trabzonpor’u değerlendirmeye gerek yok, şu anda ligin en formda takımı. En formda hocasına sahip takım diyeyim, Avrupa da bile yenilmeyen takımlardan biri. Durumlarını anlatmaya gerek yok ama bizim şu an Trabzon maçını düşünecek durumumuz yok. Bizim için şu an Adana maçından önemli hiçbir maç yok yani. Hafta içi Samsunspor ile oynayacağımız bir maç var ama onu bile şu an düşünmüyorum. Çünkü çok zor geçecek bir Adana maçına çok iyi bir şekilde hazırlanmamız lazım.

Federasyonun  Bu Statüyü Gözden Geçirmesi Lazım

Bu tip maçlar güzel maçlar, çok erken bu maçları konuşmak için. Bizim için farklı bir tecrübe olacak, oyuncular için de. Ama şunu söyleyebilirim, kupa statüsünün bir gözden geçirilmesi lazım. Biz Trabzonspor’la oynamaktan çok memnunuz bir kere. Bizi ayrıca mutlu ve motive ediyor. Ama şöyle bakmak lazım, biz Trabzon’u Bolu’da misafir etsek, onları burada ağırlasak, burada mükemmel bir atmosfer olsa, kendi seyircimize bir Süper Lig takımı izletsek… Ligin en formda takımını burada izletebilme olasılığı da kurada ortadan kalkıyor. Yoksa bizim kupayı alma hedefiyle yola çıkan bir takım değiliz. Bizim hedeflerimiz başta. Ama federasyonun da bu statüyü gözden geçirmesi lazım. Bu kura statüsü gücün yanında bir statü bana göre. Aslında Ziraat Türkiye Kupası’nın bu şekilde dizaynında aslında büyük takımları da Anadolu’ya taşıma, onları Anadolu’daki kulüplere, seyircilere izletme bence temel etken olmalı. Biz burada onlarla oynamayı çok isterdik. Burada misafir etmeyi, onları ağırlamayı, kendi seyircimize Trabzonspor’u izletmeyi…

 

1144 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059386968612671