Transfer Taarruzu

3 Haziran 2013

Boluspor da kongrenin ardından gündem transfer olurken isimler de bir bir gündeme düşmeye başladı. Başkan Mehmet İnceayan ve ekibi yeni sezon öncesi...

Boluspor da kongrenin ardından gündem transfer olurken isimler de bir bir gündeme düşmeye başladı. Başkan Mehmet İnceayan ve ekibi yeni sezon öncesi PTT birinci liginden 4-5 oyuncuyu kadroya katmak için çalışmalara başlarken bu transferlerde de bonservis sorunu olmayan oyunculara yöneliyor.

Kırmızı beyazlılarda mevcut kadroya takviye yapmak isteyen yeni yönetim kendi aralarında tercihleri değerlendiriyor. Boluspor'un çiçeği burnundaki yönetim ilk olarak dış transferde sözleşmesi biten oyuncuları yönelip gündemine almak istiyor.

Yaptığımız araştırmalar neticesinde yeni yönetimin ve transfer komitesinin bir çok oyuncu hakkında fikir birlik deliğini sağladıkları söylenirken ilk hedef bonservis sorunu olmayan oyuncular. Transfer komitesinin ilk isim olarak Konyaspor da şampiyonluk yaşayan Erdal Kılıçaslan'ın sözleşmesi bittiği için kırmızı beyazlı yönetimin listesine girdiği gelen haberler arasında yer aldı. Tecrübeli oyuncunun kulübünden ayrılması durumunda Boluspor yönetiminin kadroya katmak için uğraş vermesi bekleniyor. Konyaspor da iki şampiyonluk yaşayan Erdal Kılıçaslan PTT birinci liginde bir çok takımla isimi anılırken transfer sezonun en çok konuşulacak oyuncular arasında yer alacağa benziyor

Boluspor için kamu oyunu meşgul eden bir diğer isimde Konyaspor' un sol kanat oyuncusu  Ali Dere ismi de gündemi oluşturuyor. Konyaspor ile 2016 sezonuna kadar sözleşmesi olan genç oyuncu bu sezon PTT birinci liginde 11 maçta forma giyerken  transferde de  en büyük problemi 2016 yılına kadar sözleşmesinin bulunması. Bu oyuncu içinde girişimler yapmak isteyen Boluspor yönetimi Konyaspor yönetiminin de bu oyuncu hakkında vereceği karar sonrasında Boluspor yönetiminin girişimlerde bulunacağı gelen haberler arasında yer aldı.

Mevcut kadrosuna takviye yapıp lige hazır bir kadro ile girmek isteyen Boluspor yönetimi forvet mevkiine de kaliteli bir oyuncu düşünüyor. Kırmızı beyazlı yönetim  transfer listesinde  Konyasporlu bir oyuncu daha yer alıyor.

Konyaspor'a 2012-2013 sezonun devre arasında gelen şampiyonluk da büyük katkısı olan  Hollandalı forvet Sjoerd Ars'ın da isim Boluspor ile anılmaya başlandı. Konyaspor ile Mayıs ayında sözleşmesi biten Sjoerd Adrıanus Theodorus Ars içinde nabız yoklayan transfer komitesi Hollandalı oyuncunun maliyeti konusunda araştırmalara başlandığı gelen haberler arasında. Tecrübeli oyuncu Sjoerd Adrıanus Theodorus Ars yeşil beyazlı takımda yaşadığı şampiyonluk da attığı 11 golle katkı sağlamıştı.

2467 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10040092468262