U 13'de Şampiyon Boluspor

17 Haziran 2012

Boluspor U 13 akademi takımı son maçını oynayıp gurup maçları için hazırım mesajını verdi.haftalar önce şampiyon olan U 13 ler...

Boluspor U 13 akademi takımı son maçını oynayıp gurup maçları için hazırım mesajını verdi.haftalar önce şampiyon olan U 13 ler  50 yıl spor kulübünü her iki yarıda attığı gollerle 6-0 yenen Yılmaz Özen' nin örgencileri U 13 takımı şimdiden şampiyona maçlarını beklemeye başladı.

 

İlimizde bu sezon oynan amatör karşılaşmaların son maçı olan akademi liglerde  Boluspor U 13  50 yıl U 13 takımları son maçlarını oynanmasının ardından ilimizde futbol sezonu sona ermiş oldu.

U 13 liginde play off maçlarının son karşılaşması olan Boluspor ile 50 yıl spor kulübü maçında 6 gol vardı. Karşılaşmada Boluspor U 13 takımı ilk yarıda 3 gol bularak rakibi karşısında öne geçerken maçta da istediği skoru da bulmuştu. Havanın sıcak olması nedeniyle karşılaşmanın hakemi sık sık su molası vererek genç oyuncuların su içmesini sağladı.

Boluspor U 13 takımı maç genelinde ayağa oynadığı paslar ve organize ataklarla iyi bir futbol ortaya koyarken ilk yarıdaki futbollarını da ikinci yarıda sürdürdüler.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Boluspor U 13 takımı 3 gol daha bulara durumu 6 -0 getirdi. Kırmızı beyazlı ekip haftalar önce şampiyonluğunu garantilemesine rağmen maçın ciddiyeti içersinde mücadelesini yaparken kırmızı beyazlıların gollerini ise Özgür 3,Kutay 2,Onur,1 atarak maçı sonlandırdılar.

Karşılaşma sonunda şampiyon olan genç oyuncular sevinçlerini doğasıya yaşadılar. Karşılaşmaya futbolcu aileleri yoğun bir ilgi gösterdiği görünürken genç futbolcular daha sonra aileleri ile birlik de şampiyonluk sevincini yaşadılar.

Sevinç gösterilerinin ardından Boluspor  U 13 akademi hocası Yılmaz Özen futbolcuları için hazırlattığı şampiyonluk pastasını oyuncularına kestirdi. Futbolcu ailelerinin de katıldığı pasta töreninde oyuncular hocaları Yılmaz Özen ile birlik de pasta yiyip şampiyonluğu kutlarlarken daha sonra tesislerin önünde bulunan havuza girerek maçın Sıçaklığını üzerlerinden atarak serinlediler.

Genç futbolcuların ailelerinin şampiyonluk sonrası U 13 hocasını tek tek kutlayıp gurup maçlarında da başarılı olacaklarını söyleyip oyunculara ve çocuklarına  güvendiklerini söylediler.

 

 


U 13'de Şampiyon Boluspor
U 13'de Şampiyon Boluspor
U 13'de Şampiyon Boluspor

3356 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058227062225342