Üç Attık Bir Aldık

22 Aralık 2013

Boluspor ligin 18. Haftasında kendi evinde Fethiyespor ile karşı karşıya geldi. Sert bir hava şartlarında oynanan karşılaşmaya tribünler pek ilgi...

Boluspor ligin 18. Haftasında kendi evinde Fethiyespor ile karşı karşıya geldi. Sert bir hava şartlarında oynanan karşılaşmaya tribünler pek ilgi göstermedi. Karşılaşmaya yaklaşık 100 kadar rakip takım taraftarı da takip etti. Kırmızı beyazlılar ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmada ikici yarıda girdiği bir çok pozisyonda sonuç alamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı.

Boluspor’un yeni teknik patronu Besim Durmuş Fethiyespor karşısında ilk on birde Atacan, Alp, Zlatkov, Cemil, Hakan, Fatih Şen, Alican, Fatih Gül, İskender, Emre Kılınç , Emrah Metoğlu isimlerine şans verdi. Karşılaşmadan önce Bolusporlu futbolcular maraton tribüne giderek taraftarlarla kısa bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ardından taraftarlar tezahüratlar ile takıma destek verdi.

Karşılaşmaya Boluspor hızlı başlarken ilk dakikalarda Fethiyespor kalesinde sık sık pozisyon aradı.  Orta alanda baskı kuran Boluspor derinlemesine pasla Emrah Metoğlu’nun önüne topu aktarırken ceza sahasına kadar giren Emrah sert şutu ağlarla buluşurken Boluspor maçın başında 1-0 öne geçti. Golden sonra oyun kontrolünden kopmayan Boluspor 9.dk’da korner kazandı. Emre Kılınç içeri ortalarken fatih şen arka direğe aşırttığı topa Emrah dokunamayınca Boluspor mutlak bir golden daha oldu. Orta alanda topu kapan Boluspor Emre Kılınç ile ceza sahasına kadar girdi. Sol açıktan içeri mükemmel bir orta yaparken kimse topa dokunamayınca defans topu kornere atarak Boluspor ard ardına mutlak gol pozisyonları kaçırıyor. Korner atışında İskender’in kafa vuruşunu kaleci Sammy çizgi üzerinden güçlükle çıkarttı.  Sağ kanattan gelişen Fethiyespor atağında ceza sahasın içerisinden topu çıkartmaya çalışan fatih Şen ters bir vuruşlar topu Boluspor ağlarına gönderirken karşılaşmada skor 1-1 oldu. Bu şanssız gol sonrası Boluspor moralini bozmayarak oyun disiplinine kaldığı yerden devam ederken hemen ardından gol pozisyonuna girdi. Boluspor kazandığı korner atışında Zlatkov topu ağlarla buluşturdu ancak karşılaşmanın hakemi faul gerekçesi ile golü geçersiz saydı. İlk yarının ortalarında rakip takım oyunu dengelerken Boluspor pozisyon kurmakta bu dakikalarda güçlük çekiyor. İlk yarının son bölümünde Boluspor rakip kalede pozisyon ararken hava şartları sebebi ile top kontrolünde güçlük çekiyor. İlk yarının sonunda Emre Kılınç bireysel baskısı ile topu kazanarak açıktan Fethiyespor ceza sahasına kadar girdi. Topu içeri ortalarken topla buluşan Emrah’ın şutu zayıf olunca top kaleci Sammy’de kaldı. Boluspor Fethiyespor karşılaşmasının ilk yarısına karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Boluspor ikinci yarıda oyuncu değişikliği ile başlarken kendi, kalesine gol atan Fatih Şen oyun dışlına alınırken yerine Çağrı Yarkın oyuna dahil olan oyuncu oldu. İkinci yarının hemen başında Boluspor atağında İskender Alın ceza sahası içerisinde topla buluşurken gelen topa sert vurdu ancak top farklı bir şekilde auta çıktı. Boluspor ikinci yarı sık sık gol pozisyonu ararken 67’inci dakikada ceza sahasına yapılan ortayı iyi takip eden Çağrı’nın kafa vuruşunu kaleci Sammy güçlükle kornere çeldi. Boluspor mutlak bir golden oldu. Oyun orta alanda mücadele şeklince geçerken rakip takım Fethiyespor Boluspor’un pozisyonlarını engellemeye çalışıyor.  Boluspor 78’inci dakikada girdiği pozisyonla golü buldu ancak yardımcı hakem ofsayt gerekçesi ile golü geçerli saymadı. Karşılaşmanın son dakikalarında Boluspor Fethiyespor kalesine yüklense de bire türlü istediğin golü bulamadı. Alp Ergin’in orta alandan ceza sahasına yaptığı ortada Alican kafa ile kaleye gönderirken top üst direkten döndü. Boluspor kinci yarıda girdiği pozisyonlardan gol bulmayınca haftayı 1 puanla tamamladı. Kırmızı beyazlılar ilk yarının son karşılaşmasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak.

 

STAT: Bolu Atatürk

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Fevzi Demirhan, İbrahim Bozbey

BOLUSPOR: Atacan, Zlatkov, Fatih Şen, Cemil, İskender, Hakan, Emrah, Emre, Alican, Alp, Fatih Gül

YEDEKLER: Cüneyt, Çağrı, İlyas, Tolga, Harun, Orhun, Yasin

 

FETHİYESPOR: Ndjock, Birol, Kenan, Onur, Emre Öztürk, Artun, Gökhan, Emre Okur, Sabri, Hakan

YEDEKLER: Davud, Sabri, Nihat, Ufuk, Enes, Serdar, Mustafa

Goller: 4.dakika dk.Emrah (Boluspor), 15.dk.Fatih Şen K.K. (Fethiyespor)

Sarı Kartlar: 17.dk.Gökhan (Fethiyespor) 46.dk. Fatih Gül,57.dk. Cemil ( Boluspor)

 

1785 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047009944915771