Üç puan taktiği hazır

16 Aralık 2010

Boluspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor hazırlıklarını sürdürüyor. İlk devrenin son karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak isteyen Boluspor, hazırlıklarını 3 puan...

Boluspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor hazırlıklarını sürdürüyor. İlk devrenin son karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak isteyen Boluspor, hazırlıklarını 3 puan üzerine yaparken galibiyet içinde gerekli çalışmalar yapıldı..

 

Karaçayır da  Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar kondisyon, taktik ve kanat organizasyonu çalışması yaptı. Antrenman'a sakatlıkları bulunan Emrah Kol, Ömer Ateş katılmazken, kart cezalısı olan Landry ve Erdem takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman öncesi oyuncuları ile konuşma yapan Teknik Direktör Levent Eriş'in oyuncularına ' Kartal maçının önemini anlattığı ve kendilerinden 3 puan istediği' öğrenildi.

Antrenman'a düz koşu ile başlayan kırmızı-beyazlılar ısınma hareketlerinden sonra kondisyon, taktik ve kanat organizasyonu çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada Teknik Direktör Levent Eriş oyuncuları taktik çalışmasında sık sık uyardı. Oyunu sık sık durarak oyuncularının hatalarını bir bir anlatan Levent hoca daha sonra istediklerini yapan oyuncularına da 'aferin' demeyi ihmal etmedi. Taktik çalışmasının ardından kanat organizasyonu çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, kanat çalışmasında attıkları kafa golleriyle Yaser, Burak ve Fabiano Levent hocada tam puan aldılar. Antrenman'ın son bölümünde ise kırmızı-beyazlılar çift kale maç yaparak taktik çalışmasının uygulamasını yaptılar. Antrenman'daki oyuncuların istekli ve hırslı oldukları ise gözlerden kaçmadı.  

Antrenman'ı Osman Kayışoğlu, Metin Yaman, Dursun Kayman ve birçok taraftar izledi.

 

Deplasmanda oynanacak olan Kartalspor Boluspor karşılaşmasından Boluspor taraftarlarına maç üçreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

 

Bolusporluyuz.com

Üç puan taktiği hazır
Üç puan taktiği hazır
Üç puan taktiği hazır
Üç puan taktiği hazır

1974 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053564071655273