Umutlar ve Gerçekler !

24 Nisan 2016

Boluspor PTT 1. Ligin 31. Haftasında evinde 10 hafta sonra galip gelerek ligde kalmayı da garantiledi diyebiliriz. Bu galibiyetle camiada bir ohh çekerken gözler şimdi 28 Mayıs’ta yapılması planlanan kongreye çevrildi.

Boluspor almış olduğu galibiyet ile camiaya bir nefes aldırırken gözler 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 14:30 da yapılması planlanan kongreye çevrildi. Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak kongrede tekrar aday olduğunu açıklarken, eski kulüp başkanlarından Necip Çarıkçı’da bu açıklamanın ardından adaylığını resmi olarak açıklayan ikinci isim oldu. Boluspor kulübü başkan adayı Necip Çarıkçı basın toplantısında kendisine 28 Mayıs’ta yapılacak olan kongre tarihinin çok geç olup olmadığı sorusu üzerine  “Eskiden kongreler, 15 Mayıs’ta sezon bittiği zaman yapılırdı. Şu an bu tarih 28 Mayıs. Yönetimden rica ediyoruz, bu kongrenin 15 Mayıs’a alınsın. Bu gelecek olan yönetime kolaylık olur. Çünkü 4 – 5 Haziran’da Ramazan başlıyor. Ramazan’da bu işler biraz zor oluyor. Onun için 15 Mayıs olması Boluspor için bana göre doğru olur.” Şeklinde konuşmuştu.  Bu açıklamanın üstünden resmi olarak Boluspor kulübünden bir cevap gelmezken Spor Kulüplerinin Mayıs ayında gerçekleştireceği kongre tarihlerinin tamamının 15-18 Mayıs tarihleri arasında olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Başkan Savaş Abak Bu Talebe Cevap Verecek mi ?

İyisi ile kötüsü ile Boluspor yönetimi de 3 sezondur hizmet etmekte. Her zaman denildiği gibi ast olan Boluspor kulübüdür. Başkan Savaş Abak’ın Başkan adayı Necip Çarıkçı’nın bu isteğine hafta için nasıl bir cevap vereceği camiada konuşulurken Boluspor’un menfaatleri için kongrenin 14-15 Mayıs haftası yapılması daha uygun olacağı ağırlık basmakta. İsimlerin önemli olmadığı sadece Boluspor için yapılacak kongrenin Boluspor kültürüne uygun olması beklenmekte. Camia başkan adayı Necip Çarıkçı gibi kongrenin 15 Mayıs’ta yapılmasını UMUT ederken, Başkan Savaş Abak’ın ve yönetiminin alacağı karar GERÇEKLERİ ortaya koyacaktır.

2552 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10559916496277