Ünlü Futbol Adamı Neden Geldi ?

2 Aralık 2012

Karşılaşmayı yakından takip eden ünlü futbol adamı sesiz bir şekilde geldi sessizce gitti.Ünlü futbol adamı Bolu ya gelerek Ankaragücü karşılaşmasını yakından takip...

Karşılaşmayı yakından takip eden ünlü futbol adamı sesiz bir şekilde geldi sessizce gitti.Ünlü futbol adamı Bolu ya gelerek Ankaragücü karşılaşmasını yakından takip etti.

Fenerbahçe de uzun yıllar menajerlik ve tercümanlık yapan Volkan Ballı 90 dakika Boluspor'u takip etti. Sesiz sedasız Atatürk stadyumuna gelen ünlü futbol adamı Volkan Ballı maçı izlediği köşede hiç dikkat çekmezken kendisini tanıyan bazı taraftarlar da Ballı' ya  hoş geldin deyip fotoğraf çektirdi.

Son dönemlerde Fenerbahçe den ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım hakkında söyledikleri ile dikkat çeken Volkan Ballı sıkça gündemi meşgul eden kişi oldu.

Fenerbahçe'de bir dönem menajerlik ve tercümanlık yapan Volkan Ballı'nın adı ilk olarak 1997 yılında Türk Vatandaşlığına geçmesinde de büyük rol oynadığı Uche'yi 1993 yılında Fenerbahçe'ye getirmesi ile duyuldu. 1995 - 2002 yılları arasında Fenerbahçe'de Dış İlişkiler Komitesi Sorumlusu olarak görev yapan Volkan Ballı, bu dönem içerisinde Uche, Högh ve Andersson gibi bir çok yabancı futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmesinde rol oynadığı gibi aynı zamanda menajerliğini de üstlenmişti.

 2004 yılının Ocak ayında Alex'i Fenerbahçe'ye getirme planları yapan Ballı, Daum'un da bu futbolcuyu istemesi ile uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet edecek olan Alex de Souza'nın Haziran 2004'de Fenerbahçe'ye transfer olmasında büyük pay sahibi oldu.

7 yılı aşkın bir süre Fenerbahçe'de üstlendiği İdari Menajerlik görevinde başta Alex olmak üzere, Roberto Carlos ve Anelka gibi bir çok ünlü yıldızın Fenerbahçe'ye transferinde hep ön plana çıkan isim olan Volkan Ballı, Fenerbahçe'nin 100.Yıl Şampiyonluğu'nda da başarılı çalışmaları ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Aykut Kocaman'ın 2009-2010 sezonunda sportif direktörlüğe getirilmesi ile İdari Menajerlik görevinde ki yetkileri kısıtlanan Volkan Ballı, fikir ayrılığı Yaşadığı Kocaman'ın 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe'ye teknik direktör olmasının ardından Fenerbahçe'de ki görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

2305 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.41437983512878