Ve leddallin...Amin

12 Mayıs 2011

Sitemizin yazarlarından Uğur Tekinalp Almanya'da bulunmasından dolayı gecikmeli olarak bu haftaki yazısını sizler ile paylaşıyor.    Bu hafta Boluspor Mersinde ter akıtırken...

Sitemizin yazarlarından Uğur Tekinalp Almanya'da bulunmasından dolayı gecikmeli olarak bu haftaki yazısını sizler ile paylaşıyor.   

Bu hafta Boluspor Mersinde ter akıtırken ben de size Almanya`dan yazıyorum. Hava her iki tarafta da çok sıcak.Maça ilgi çok ama çok fazla.Kazanan devam kaybeden tamam diyeceği sırat köprüsü.Biz düştük köprüden.Çünkü bize gerçek anlamda bakacak BAKAN`imiz yok.Ama bakan çok.Önce Maliye bakanına bu senede Devlet Bakanına kurban olduk.Gerçi biz o makama kadar çok dereden su almadan geri geldik de.Yapmak bisii yok.Kendimiz ettik, kendimiz bulduk.Hafta ortasında bir Bakan Muhabbetti vardı.Ama sonra ortalık süt liman oldu.Niye?Bir bilene soralım..  

Gelelim maça,Stresi bol Mac.Bizim için Mac 5. dakika da bitti.Kiraz golü atamadı.Böyle maçlar da çok fazla gol pozisyonu gelmez.Gelince de değerlendirmek lazım.Zaten takim olarak pozisyona zor giriyoruz.Ondan sonrada Mersin  takimi seyircisiyle yüklenmeye başladı.Sonuç malum.İlk yarinin sonunda gol geldi.Bizim gecen sene gönderdiğimiz oyuncular her iki yarıda attıkları gollerle ipimizi çektiler.Bu iki oyuncu takimi şampiyon yaptıklar.Hem de önümüzdeki sene için Trabzonspor´a transfer yaptılar.Bir yerde birileri hata yaptı.Ama kim ?Bir bilene soralım. 

Bizim takim da iyi diyebileceğim bir tek Alp Ergin vardı.Çok çalıştı.Attığı sutlar ile kaleyi yokladı.Ama yetmedi.Olmadı.Birde Ferhat iyi oynadı.Ferhat derken Kiraz değil tabii ki Kaleci Ferhat dan bahsediyorum.Net gol pozisyonlarını çıkarttı. 

Yediğimiz ikinci gol evlere senlik.Orta sahaya yakin top kaybediyoruz.Tamam pozisyon faul.En formdaki isim Erdem.Orda o top kaybedilmez.kaybedersek ağlardan çıkartmaya gideriz.Çünkü oradaki gerçek rüzgarın oğlu,Cakama değil. 

Ferhat Kiraz´i ekrandan iki yada üç kez gördüm.Birinde golü kaçırdı,digerindede Erdem ile serbest vuruş sırasında dalaşırken gördüm.Taç çizgisine yakin yerde olan bir atış için .Sonra Kiraz misketlerini istedi.Çünkü O küsmüştü. 

Bu Mac sabaha kadar oynansa biz kazanamazdık.Gol bile atamazdık.Adamlar top tüfek masat ile bilenmişler,birlik olmuşlar.Tebrikler Mersin`e.Tebrikler Nurullah Sağlam hocaya.Devre arasında 11 adet yeni adam transfer etmiş.Hem de maliyeti yok denecek kadar az.ve hepsinden de tam verim almış.Sonucunda da o apoletleri takti,biz de paletleri. 

Bizimde devre arasında yaptığımız nokta transferler ne kadar ve ne ise yaradigida malum. 

İlk altı mucizelere kaldı.Ama şans bize yine güler.Yine final maçları oynarız.Oynarizda nasıl oynarız.Her kafadan ayrı ses çıkarsa yine hüsran.Şampiyonlara bakin karar verin.Tek takim,Tek baksan,tek taraftar.Sonuç malum.Bizde ki durum nasıl mi? 

Ve leddallin...Amin 

Saygılarımla

 

 

2146 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • mert yay
    12 Mayıs 2011 • 14:05
    her mac sonunda ferhat kırazı elstryosunuz ama her mac pozısyona gıren tek adam o oyunda olsada olmasada ferhatı forvet dıye almadılar her mac ıyı oynamasını gol atmasnı kımse bekleymez yaser burak fabıano yapıcak o ısı en cok parayı alan onlar gol atıck
  • Almanyali
    12 Mayıs 2011 • 16:17
    yazara hak veriyorum.saydiginiz isimler kac haftadan beri sahada bedenen olmadiklari icin isimlerini anmaya gerek görmedi herhalde.Haksiz mi?Kiraz o golü atsa ne olurdu?Gol atmaktan baska isi ne

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.60792899131775