Veysel Hem Çalıştı Hem Çalıştırdı !

22 Eylül 2011

Tecrübeli oyuncu Veysel Cihan Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları yapılırken antrenmanın sonunda kendisini de  özel bir çalışmaya tabi tuttu. Kendi çalışırken...

Tecrübeli oyuncu Veysel Cihan Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları yapılırken antrenmanın sonunda kendisini de  özel bir çalışmaya tabi tuttu. Kendi çalışırken bir taraftan da Oltan'a kendi programına tabi tutarken bir taraftan da kenar ortalar yapan Erkam ile Onur Türk'e nereye ortaya yapacaklarını anlatarak Karaçayır da güzel görüntüler oluşturdu.

 

 

Tecrübesi ve yeteneğiyle bu sezon Boluspor'a çok katkı yapması beklenen Veysel Cihan tamamen ağabeyliğe soyundu. Geçen hafta Sakaryaspor maçında son dakikada galibiyet golünü atarak üç puanı getiren golcü oyuncu  Veysel kendisini Akigolara özel hazırlıyor.

 

Antrenmanlarda giderek temposunu artıran Veysel tam olarak hazır hale gelmek isterken Perşembe günü yapılan sabah antrenmanında da etkili göründü. Çift kale maçta tempolu koşular yaparak çabukluk kazandığı görünen Veysel bir iki haftaya kadar tam hazır olmak için çok çaba sarf ediyor.

 

 

Kenar Ortalarda Adeta Gol Şov Yaptı

 

Çift kalenin ardından teknik heyetten özel izin alarak çalışmasına devam eden Veysel Cihan kenarlardan yapılan ortalara sert kafa vuruşları yaparak gol çalışması yaptı. Kaleci Eser Altın'ın koruduğu kaleye gelen ortalara isabetli vuran Veysel etkili performansı ile göz doldururken kaleci Eser de arkadaşından gol yememek için mücadele etti. Sert kafa vuruşları ile topu filelerle buluştururken yapılan güzel ortalara adeta havada asılı kalan Veysel isabetli ortaların ardından  Erkam ile Onur Türk'e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

Orta Yapma Yeteneğiniz Beğendim 

 

Veysel Cihan kenarlardan orta yapan  iki genç oyuncu Erkam ve Onur Türk'e de 'Şuralara şöyle orta yaparsanız gol olur. Buralara ortaya yapmaya çalışın. Sizinde orta yapma yeteneğiniz var. Bunu bol bol yapın bu yönde yeteneğinize katkı yapmış olursunuz' dedi.
Her iki oyuncuda Veysel Cihan konuşmalarını pür dikkat dinlerken Boluspor adına bu güzel görüntülerin ortaya çıkması izleyenleri bir hayli memnun etti.    

 

 Veliahdı'nı Hazırlıyor

 

Tecrübeli oyuncu Veysel Cihan tecrübesini ağabeylik yönünde de kullanarak dikkatleri üzerine çekiyor. Boluspor da son yılarda alışık olmağımız görüntüler ön plana çıkıyor. Bu görüntüler Boluspor adına da sevindirici oluyor. Golcü oyuncu güçlü fiziğini tekniği ve golcülüğü ile ön plana çıkarken genç oyuncu Oltan'nı da kendisi gibi yetiştirmek istiyor. Teknik heyetinde bu yönde çok desteklediği Veysel Cihan sabah antrenmanının sonunda kendisi çalışırken yanına Oltan'ı da aldı. Kenardan yapılan ortalara kendisi gibi vurması için sık sık uyarılarda bulunurken  tecrübeli oyuncu Veysel Oltan'ın gelen ortalara  havada kalıp sert ve düzgün kafa vuruşu yapması için sık sık uyarılarda bulundu. Tecrübe kazanmasını yönünde de genç oyuncuya çok büyük bir destek veriyor. Veysel ve Oltan çalışırken bir diğer yıldız oyuncu Ferhat Kiraz da çalışmaya gelerek ikiliye katıldı.

 

 

 

2133 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04738712310791