Viyana'da OFK Belgrad'ı Kuşattık (3-1)

2 Mayıs 2014

Nike Premier Cup  2014  şampiyonasında günün ikinci maçında şampiyonanın flaş takımlarından  OFK Belgrad  takımı ile karşılaşan Boluspor U15 takımız güçlü...

Nike Premier Cup  2014  şampiyonasında günün ikinci maçında şampiyonanın flaş takımlarından  OFK Belgrad  takımı ile karşılaşan Boluspor U15 takımız güçlü rakibi karşısında müthiş bir futbola karşılaşmayı kazanırken otoriteler tarafından da ilgiyle takımımız bu maçta izlendi.

OFK Belgrad takımıyla şampiyonanın ikinci karşılaşmasını oynayan kırmızı beyazlı ekip futbolu ile ilk maçtaki mağlubiyeti müthiş bir 3 puan aldı. Unutturup sahadan Boluspor U15 maçına kadar gelene kadar oynadığı iki maçta 4 puan alarak şampiyonanın flaş takımları arasında gösterilen Prekazi’nin takımı Boluspor’dan çelme yedi.

Sahaya maçın favorisi olarak çıkan  OFK Belgrad oyuncularımız karşısında neye uğradığını şaşırdı. Karşılaşmaya istekli arzulu hızlı başlayan Boluspor U15 ilk dakikalarda oyunu rakibin yarı alanında kabul ettirerek baskısını  OFK Belgrad gösterdi. Kazanılan serbest atış sonrasında topun başına Ahmet Kelebek  geçerken direk sert vuruşunda  OFK Belgrad kalecisini avladı.

Golden sonra bir kaç pozisyon daha bulan temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Önde olmanın avantajı ile ikinci golü arayan Boluspor devrenin başlarında Kutay’ın baskısı sonrasında kaleci ve defansın arasına giren golcü oyuncu takımı adına skoru 2-0 getirdi. Karşılaşmada 2-0 avantajla maçı götüren temsilcimiz rakibin gol için tüm riskleri alması sonrasında 2-0 dan sonra baskı yerken Boluspor kalecisi Harun  OFK Belgrad’ın soldan tehlikeli geldiği anda arka direkte mutlak bir golü önlerken arkadaşlarının da uyanmasını sağladı.

Sahada farkı bire indirip maça ortak olmak isteyen  OFK Belgrad  durumu 2-1 getirdi. Bu golün ardından arka arkaya baskılı ataklar geliştiren  OFK Belgrad beraberlik sayısı için Boluspor kalesine yüklendi. Korner atışı sonrasında  OFK Belgrad takımından sert bir kafa vuruşu gelirken çizgi üzerinde Özay mutlak bir golü önlerken  OFK Belgrad  takımının beraberlik sayısına izin vermedi.

Karşılaşmanın son dakikalarında Özgür sahneye çıkarken klas bir gole durumu 3-1 getirirken maçı izleyenlerden de büyük bir alkış aldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca takımımız şampiyonada ilk galibiyetini alırken ikinci tur içinde büyük bir avantaj kazanmış oldu. Boluspor U15  Cumartesi günü saat 09:00 da üçüncü karşılaşmasını Feyenoord ile yapacak olup  4’üncü karşılaşmayı da öğleden sonra FC Zürich ile oynayacak.


















































2925 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066914081573486