Yamaner'den Kamuoyuna Mesaj

20 Ocak 2013

Bölgesel Basketbol grubunu lider tamamlayan Boluspor basketbol takımın Kastamonu Özel İdare karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Basketbol şube başkanı Boluspor kulübü başkan yardımcısı Fatih...

Bölgesel Basketbol grubunu lider tamamlayan Boluspor basketbol takımın Kastamonu Özel İdare karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Basketbol şube başkanı Boluspor kulübü başkan yardımcısı Fatih Yamaner biten gurup maçları sonrası kamuoyuna bazı mesajlar gönderdi.

 

Basketbol takımının ikinci lige çıkması için desteğe ihtiyacın olduğunu ifade eden Yamaner maç sonu şunları söyledi.

 

Boluspor basketbol takımı olarak bölgesel ligdeki son karşılaşmamızı oynadık. Kastamonu Özel idarespor'u karşılaşmasını da galibiyet ile kapatıp üçüncü lige grubumuzda lider olarak yükselme başarısını göstermiş bulunuyoruz . Bu sonuç ile Türkiye Basketbol federasyonu bölgesel liginde seksenin üzerindeki takım arasından Boluspor basketbol takımı olarak otuz altı takım arasına grup lideri olarak kalmayı başardık. Yürekten oynayan oyuncularımızı ve başarılı yönetim gösteren teknik kadromuzu tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreç hakkında spor sever taraftarlarımızı da bilgilendirmek isterim. Şubat ayındaki kura çekiminin ardından üçüncü lige yükselen otuz altı takım , altışar takımdan oluşan altı gruba ayrılacak . Grubunda ilk dörtte kalan takımlar çapraz eşleşmeler ile play off aşamasında eleme usulü karşılaşacaklar .Finallere kalan altı takım arasından üç takımda Beko Basketbol liginin bir alt kategorisi olan Türkiye Basketbol ikinci ligine yükselmiş olacak. Boluspor basketbol takımımızın hedefi de öncelik olarak geçen sene son aşamada çıkamadığımız altılı final grubuna kalıp oradan da ilk üç takım arasından ikinci lige merhaba demektir.
Bunu başaracak inanca ve kadroya sahibiz. Boluspor kulübü olarak başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulu ve basketbol şube yürütme kurulu üyelerimiz basketbol takımımızın başarısı içinde maddi ve manevi mücadele ediyoruz. 
Fakat bir eksikliğimizi, bir ihtiyacımızı gidermek için destek bekliyoruz. Boluspor basketbol takımımıza bu sene maalesef göğüs reklamı ve sırt reklamı alamadık .İlimizde spor turizmi hızla gelişmekte , futbol kulüplerinin kamp merkezi olan ilimiz aynı zamanda basketbol takımlarının da merkezi olması yolunda bürokratlarımız yoğun şekilde çalışıyorlar. İlimizde aynı zamanda iki yıl içinde yeni spor salonu tamamlanacak. Boluspor basketbol takımının salon sporlarının gelişimi için model hatta ilimizden yetişen sporcular için hedef olduğunu görüyoruz. Kadromuzda yer alan gençler bunun en güzel örneğidir .
Bu başarının devamı ve kalıcı olması için ilimizi yönetenlerin ,spor ile ilgili bürokratların , büyük sanayi kuruluşlarının ,taraftarlarımızın maddi ve manevi desteklerini hissetmek istiyoruz. Boluspor basketbol takımı ancak bu destekler yapılırsa kalıcı olacaktır. Bizler bu desteğin geleceğine inanıyoruz.

 

Abdülaziz Kontrole Gitti
Abdülaziz Kontrole Gitti
Abdülaziz Kontrole Gitti

1863 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057229042053223