Yanlışlarla Bir 90 Dakika

17 Ocak 2012

Hepimiz 3 puan bekliyorduk Boluspor''dan ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Maç'ın hemen başlarında Ferhat düşürülmesi penaltı olarak verilse olacak bir gol...

Hepimiz 3 puan bekliyorduk Boluspor''dan ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Maç'ın hemen başlarında Ferhat düşürülmesi penaltı olarak verilse olacak bir gol sonrası maçı da rahat getirebilecek bir Boluspor sahada olabilirdi.

Penaltının verilmemesi sonrası oyuncularımızın morali bozulsa da ilk 45 dakikalık oyundan ben memnundum. Rakip den önce top çalan rakip den önce topa basan bir Boluspor takımı vardı.
Sahada her şeyden önce Güngörenspor''u ısıran bir oyuncu portesi maça motive olmuştu.

Ne oldu da Boluspor sahada ilerleyen haftalarda çok arayacağı iki puanı bıraktı.

İkinci yarıdaki oyuncu değişikliğini ben dahil Çocuk tribününde oturan çocuklarımız bile anlam veremedi. Anlam verdikleri şey Emre Toraman ve Alp Ergin'in oyundan çıkacak son adam olmalarıydı.

Diyelim bu iki oyuncuyu çıkardınız Özcan hocam. Bir yanlışta oyuna aldığınız oyuncularda yaptınız. Emre''yi kenara alıyorsunuz , Landry oyuna sokuyorsunuz o zaman Landry alacaksanız Emre Toraman''ı neden çıkarıyorsunuz.
Maç sonunda yaptığınız açıklamada bu iki oyuncunun Gençlerbirliği maçından dolayı yorgun olduklarını ifade ettiniz. Bu da bana inandırıcı gelmedi. Çünkü her iki oyuncumuzda yorgunluk görüntüsü yoktu.

Oyuncu değiştirmeyi kafanıza soktuysanız oraya topla çabuk çıkabilen sahada ne zaman ne yapacağı belli olmayan Caner Ağca''nın oyuna alınması daha doğru olabilirdi diye düşünenlerdenim.

Gençlerbirliği maçında ilk 11''de şans verdiğiniz Orhan Ak bu şansı iyi değerlendirerek formayı kaptı. İki golle de turu getiren oyuncumuz oldu. Boluspor''un her zaman sahada Orhan Ak''a ihtiyacı vardır. Bunu da belirtirim hiç düşünmeden ona güvenerek verdiğiniz şanstan dolayı sizi kutlamak isterim Özcan Hocam

Güngörenspor maçında yanlışlar arka arkaya geldi. Bu konuya da değinmeden geçmeyeceğim.
Ligin ilk yarısında sol bek de oynayan Hakan Arslan'ın hakkı yenmesin diye de oyuna almanız yanlışlardan bir tanesiydi. Hakan iyi oyuncu bekli de Bank Asya liginde ilk yarıda Boluspor''un en iyi oyuncusu. Onu da sadece oynatmak için almanız yanlışlardan bir tanesiydi.

Hakan Arslan sadece kendi bölgesinde oynayabilecek ve bu bölgenin de en iyi oyuncusu en formda olduğu zaman kendisini kenarda buldu. Onun içinde siz oyuncunuzun gönlünü almak için Orhan Ak önüne koydunuz.
Önlü arkalı oynattınız, sol bek de oynayabilecek oyuncunun kararını yine siz vereceksiniz.

Orhan Ak''da Hakan Arslan''da Boluspor''un kaçınılmaz oyuncuları ve ikisi de çok formda. Onun içinde Hakan kestim diye sonradan gönlünü almak için oyuna almanız yanlışlardan bir tanesiydi.

Koca bir 90 dakikanın 45 dakikası yanlışlarla maçın sonuna damga vurdu. Özcan Hocam Boluspor''un kaliteli bir oyuncu kadrosu var. Bu kaliteyi kullanmak da size büyük bir görev düşüyor. Onun için Güngörenspor maçı bir kaza olarak görüyoruz. Bundan sonraki haftalar için başarılar diliyorum.

 


1849 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.096723079681396