Yarenler Işıklandırma Konusuna Parmak Pastı

18 Ocak 2011

Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği resmi sitelerinden yapmış oldukları açıklama ile Atatürk Şehir Stadyumundaki ve çalışmaya ışıklandırmaya parmak pastı. Yarenler'in sitesinden...

Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği resmi sitelerinden yapmış oldukları açıklama ile Atatürk Şehir Stadyumundaki ve çalışmaya ışıklandırmaya parmak pastı.

Yarenler'in sitesinden yapmış oldukları açıklama şu şekilde.

Oldu olacak birde ışıklandırsaydınız!

Aşağıda Anadolu Ajansı'nın yayınladığı haberi noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

"Bolu'nun Gerede İlçesinde Yapılan Şehir Stadının Tribünlerinin Üzeri Kapatılacak

Bolu'nun Gerede ilçesinde yapılan şehir stadının tribünlerinin üzeri kapatılacak. AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek yaptığı yazılı açıklamada, 2010 yılında tamamlanan Gerede Şehir Stadı'nın koltuklarının takılacağını ve tribünlerinin üzerinin uzay çatı sistemi ile kapatılacağını bildirdi.

Coşkunyürek açıklamasında, şunları kaydetti:

"Gerede ilçemizin şehir stadının yapımı 2010 yılında tamamlandı. Ancak iklim şartları gereği tribün üzerine uzay çatı sistemi ile kapatılması gerekiyordu. Tribün üzerinin uzay çatı sistemi ile kapatılması ve 950 kişinin oturabileceği tribün koltuklarının yapılması için gerekli olan ödenek yatırımları hızlandırma fonundan İl Özel İdaresine 450 bin TL olarak aktarılmış olup projesi yapılan çatı sistemi ve koltukları 2011'de yapılacaktır."

(ZFG-EG-NÖZ) - BOLU (Anadolu Ajansı)


Habere göre "Gerede ilçe stadının koltuklandırılıp, tribünlerin uzay çatı sistemi ile kapanacağı" konusunda BOLU MİLLETVEKİLİMİZİN açıklamasını okumaktayız. Şimdi bu haberden sonra gel de isyan etme! Yaklaşık 2 sene önce büyük zorluklarla getirilen ve hala çalıştırılamayan ışıklandırmamız dururken, depremden bu yana kale arkası tribünümüz yokken oldu olacak birde Gerede ilçe stadını ışıklandırsaydınız.

Sayın Coşkunyürek, unutmayınız ki siz sadece Gerede'nin milletvekili değil, aynı zamanda Bolu'nun da milletvekilisiniz.

Bank Asya 1.Liginde oynayan Bolusporumuzun, iki sezondur yılan hikâyesine dönen ışıklandırma sıkıntılarının halledilememesi düşündürücüdür. Prosedür sıkıntısı ya da her neyse… Lütfen bu ayıbı temizleyin. Bu sıkıntıları halledemeyip, Bolu halkına gece maçı izletememek sizlerin ve Bolu'nun çıkardığı diğer milletvekillerinin büyük ayıbıdır. Buradan şu sonuca da varılabilir. Acaba bizlerin seçip gönderdiği milletvekillerimiz işlerini gerçekten layıkıyla yapmışlar mıdır? Kale arkasına tribün yapılmasını geçtik hâlihazırda  bulunan 4 direğe ışık veremedik. İki sezondur beklediğimiz ışıklandırmayı yapmadan, Bolu'nun güzide ilçelerinden Gerede stadının koltuk ve çatısının sevdasına düşmeniz, seçim yatırımınızın bir parçası olarak algılanmaktadır. Bu arada Bolumuzun diğer vekilleri de gereken hassasiyeti en azından bu dakikadan sonra göstereceklerdir(umarız).

Buradan bütün bu işlerle ilgilenenlere tekrar seslenmek istiyoruz. Bu direkleri dikmek marifet değil yakmak marifettir. Dünyada ilk ışıklandırmalı maçın 1868 yılında oynandığını düşünürsek bu ayıbın büyüklüğü daha da ortaya çıkar. Gereken neyse bizimde üzerimize düşecek ne görev varsa biz yapmaya da hazırız. Gerekiyorsa kapı kapı dolaşıp parada toplarız. Unutmayın ki Bolu'da BOLUSPOR, en büyük değerlerden biridir.

SAYGILARIMIZLA...

 

1961 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    19 Ocak 2011 • 15:00
    Gelecek seçimde bizlere bu bir ders olmasını dilerim. ...yapacağız, ....halledeceğiz vb. gibi sözlere kanmayalım. Milletvekili adayının, aday olamadan önce topluma hangi yararları olmuş, toplum için ne yapmış, yaptıkları hizmetler neler? Bunu sorgulayalım. Kendine yararlı, yakınına yararlı DEĞİL, topluma yararlı kişileri seçersek, stadımızın ışığı da yanar, Ankara İstanbul arasında olan Bolu şehrimize YENİ BİR STAD da yapılır. Yeni stadlar Şanlıurfa, Erzurum vb. yerlere planlanıyor da iki büyük şehrin ortasında olup ulaşımı kolay olan Bolu şehrine niçin düşünülmüyor?

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.040004968643188