Yeni teknik adam kim olacak ?

22 Mayıs 2013

Kongreye Boluspor da günler kala hoca adayları da konuşulmuştu. Boluspor da üç hocanın isminin geçmesine rağmen iki hoca şimdiden yeni takımları ile...

Kongreye Boluspor da günler kala hoca adayları da konuşulmuştu. Boluspor da üç hocanın isminin geçmesine rağmen iki hoca şimdiden yeni takımları ile anlaşırken kırmızı beyazlı kurmaylar üçüncü adayı da Bolu ya davet ettikleri konuşuluyor.

 

Başkan Abdullah Abat'ın yapılacak kongre ile birlikte yola devam etme kararı sonrasında kongre öncesi teknik direktör adayları için çalışmalara başlamıştı . Kamu oyunda başkan Abdullah Abat bazı hocaları gündemine aldığı ve bu hocalarla tek tek görüşmelere başladığı söylenmişti.  

Kongre öncesi yeni sezon da hocasını belirleyeme çalışan Abat ilk olarak hedefine 1461 Trabzonspor takımını çalıştıran Mustafa Reşit Akcay'ı almıştı ikinci aday olarak Osman Özköylü üçüncü adayda eski teknik direktörümüz Cihat Arslan'ı gündemine alarak tek tek nabız yoklamıştı.  

Boluspor da yeni sezon öncesi kurulacak teknik kadrosunu çözülmesi için yapılan çalışmalar kongre öncesi sessizliğini korurken kırmızı beyazlı ekip için  gündemde olan hocalar tek tek yeni takımları ile anlaşmaya başladılar. Boluspor' a gelmesi düşünülen hocaların ve yeni sezon öncesi teknik direktör olarak kesin olarak bakılan  Mustafa Reşit Akcay Ankaraspor ile görüşmelere başladığı ve başkent takımı ile anlaşma yaptığı bile söyleniyor. İkinci aday Osman Özköylü ise eski takımı Elazığspor ile görüşmelere başladığı yeni sezonda spor toto süper ligde mücadele edecek Elazığspor'un başında olacağı söylenirken başkan Abdullah Abat'ın her şeye rağmen tecrübeli teknik adamı Bolu ya davet ettiği söyleniyor.

 

Boluspor da üçüncü aday olan ve son dakikaya kadar Bolu dan haber bekleyen Cihat Arslan da Orduspor ile yeni sezon öncesi anlaşma yaptı.Transfer gündeminin giderek hızlandığı şu günlerde isimler bir bir gündeme otururken kongre öncesi Boluspor da yine bir çok hocanın konuşulması bekleniyor.


2656 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.39447784423828