Yıldız Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor

20 Kasım 2014

Yıldız oyuncu ile yollar ayrılıyor mu. Transfer olmasının ardından isminden sıkça söz ettiren Gürcü oyuncu GIORGI REKHVIASHVILI 6. Haftanın ardından sakatlanarak formasından uzak kalmıştı.

Uzun süre Gürcü oyuncu GIORGI REKHVIASHVILI’den  ayrı kalacağını bilen  kırmızı beyazlılarda çalışmalara başladığı söyleniyor. Birkaç gündür  REKO ile ve menajeri ile görüşmeler yapan yönetim kurulu yabancı transferi konusunda transferi açmak ve GIORGI REKHVIASHVILI  yolları ayırma istiyor. Ligin ikinci yarısına alternatifli bir kadro ile başlamak isteyen Boluspor da ilk iş olarak Gürcü oyuncu ile yapılan görüşmelerden sonuç alıp yolların ayrılması isteniyor. Sezon sonuna kadar GIORGI REKHVIASHVILI’yi kadroda tutma imkanları olmadığı söylenirken teknik heyet bu bölgeye kaliteli bir stoperin alınması yönünde ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında.

Sezon başında kadroya katılmasının ardından oynadığı futbolla dikkat çeken Gürcü oyuncu  GIORGI REKHVIASHVILI Altınordu AŞ karşılaşmasında maçını yarıda bırakmıştı. Samsunspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalacak açıklamasına rağmen ligin diğer maçlarında Adana Demirspor, Bucaspor ve Altınordu AŞ maçlarında ayağını kuvvetlendirerek maçlara çıkmıştı. Doktorların tüm ikazlarını dinlemeyen ve   oynayacağım diyerek maçlara çıkan Gürcü oyuncu GIORGI REKHVIASHVILI  Altınordu AŞ karşılaşmasında 43. dakikada tekrar sakatlanarak oyunu yarıda bırakmıştı.

Yapılan kontrollerin ardından Gürcü oyuncunun tamamen çapraz bağlarının koptuğu anlaşılınca GIORGI REKHVIASHVILI’nin uzun süre sahalardan uzak kalacağı söylenmişti. Bu gelişmelerin ardından bir yabacısını kaybeden teknik direktör Reha Erginer defansta bir oyuncusunu da kaybetmesine üzülürken kırmızı beyazlı ekipte stoper mevkisin de alternatifsiz kalmıştı.

Boluspor da geçen sezonun transfer olan Zlatkov’da ligin sonlarında yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezon başında anlaşılarak sözleşmesi fes edilmişti.

2924 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.09765887260437