Arda Turan’dan Yalçın Koşukavak’a övgü dolu sözler

22 Nisan 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, takımının Boluspor ile oynadığı maçın ardından Boluspor ve teknik direktör Yalçın Koşukavak'a övgüler...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, takımının Boluspor ile oynadığı maçın ardından Boluspor ve teknik direktör Yalçın Koşukavak'a övgüler yağdırdı. Eyüpspor, ligdeki 31. hafta karşılaşmasında Boluspor'u ağırladı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu zorlu mücadele sonrası Turan, Boluspor'un güçlü yönlerini ve Koşukavak'ın futbol anlayışını takdirle karşıladığını ifade etti.

“Yalçın Hoca'yı tebrik ediyorum”

Boluspor’un Yalçın Koşukavak yönetiminde çok iyi savunma yaptığının altını çizen Turan: “Hava şartları ve maçın durumu ister istemez performansımızı etkiledi. Ama iki takım da oyun stillerini sahaya yansıtarak iyi bir mücadele sergilediler. Biz her zamanki gibi topa sahip olduk. Boluspor da çok iyi savunma yaptı ki Yalçın Hoca'yı bu anlamda tebrik ediyorum. Topun arkasına çok iyi geçen, taktiksel anlamda çok disiplinli bir takım geliştirmiş. Bizi çok zorladılar.” dedi.

“Boluspor'a gelecekte başarılar diliyorum”

Boluspoor’a başarılar dileyen Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, sözlerini şöyle noktaladı: “Biz de ritmimizi bulmaya çalıştık. Pozisyonlar bulduk, topa sahip olduk. Bunları yaparken yeni oyuncular da deniyoruz geleceğe dair adımlar da atıyoruz. Çok olmadı ama futbol anlamında saha içinde kalınan keyifli bir maç oldu. Boluspor'a gelecekte başarılar diliyorum, performansları için tebrik ediyorum. Bizim için dün özel bir gündü. Berkay Kumlu kariyerindeki ilk 1. Lig maçına çıktı. Onu tebrik ediyorum. Umarım çok güzel ve sağlıklı bir kariyeri olur. Gençler bu ülkenin umudu. Onlara desteğimizi her zaman vereceğiz. İleride çok özel bir futbolcu olacağına inanıyorum. Kendisine bir oyuncum ve kardeşim olarak başarılar diliyorum. Önümüzdeki hafta Urfa'da futbolseverlere keyifli bir maç izletmek dileğiyle.”

355 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054441928863525