Boluspor stadı ne olacak? CEVAP GÜNER’DEN GELDİ
AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Atatürk Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “En kötü ikinci içerideki maçımızı sahamızda oynayacağız” dedi.
AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Boluspor’un maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kalmaması adına başlatılan stadyum tadilat süreci ve yeni stadyum projesi hakkında açıklama yaptı. Güner, hem mevcut statta yapılan geçici düzenlemeleri hem de uzun vadeli yatırım planlarını detaylarıyla paylaştı.
“TADİLAT YAPILIRKEN MAÇLAR DEVAM ETSİN”
Suat Güner, “Bir tadilat ve tamiratla daha önceden güçlendirdiğimiz kale arkasını kapatalım, fiziki şartlarını sağlayalım. En azından tadilat yapılırken maçlar oynanmaya devam etsin. Takımımız başka şehirlerde deplasmandaki gibi oynamak zorunda kalmasın dedik” ifadelerini kullandı.
TADİLAT SÜRERKEN TEKNİK PLANLAMALAR DEVREDE
Stadyumun kullanıma hazır hale gelmesi için teknik planlamaların devreye sokulduğunu belirten Güner, bu sürecin hızla ilerlediğini aktardı: “Teknik planlamaları araya soktuk. Şu anda onlar da yapılmaya başlanmak üzere. Bu tamirat yapılıp, federasyonun şartlarını yerine getirerek çok fazla seyirci alamadan maçlarımızı burada oynamaya başlayacağız.”
İKİNCİ MAÇ KENDİ EVİMİZDE
Tadilat sürecinin sezonun ilk haftalarında tamamlanacağını ve Boluspor’un en geç ikinci iç saha maçını Bolu’da oynayacağını açıklayan Güner, “Sezon başladıktan sonra en kötü ihtimalle içeride oynayacağımız ikinci maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. O aşamada biz projelerini çizdiğimiz, yatırım planına onaylattığımız stadyumla alakalı 14 bin kişiye yakın kapasitesi olarak yerinde inşa edeceğiz.” dedi.
824 kez okundu.