Boluspor’da vazgeçmek yok!

17 Nisan 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Trendyol 1.Lig’de artık son 4 haftaya girildi. 3.sıradaki Çorumspor ile 9.sıradaki Gençlerbirliği’ne kadar yer alan 8 takım Play-Off...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Trendyol 1.Lig’de artık son 4 haftaya girildi. 3.sıradaki Çorumspor ile 9.sıradaki Gençlerbirliği’ne kadar yer alan 8 takım Play-Off ‘a kalmak için mücadele ediyor. Doğrudan final oynayacak üçüncülük yarışı da nefes kesiyor. Boluspor ise 3 haftalık galibiyet hasretini Ümraniyespor galibiyetiyle dindirerek play-off yolunda önemli bir engeli aştı.

Makas daralıyor

Son virajın dönülmeye başladığı Trendyol 1.Lig’de heyecan giderek artıyor. 3.sıradaki Çorumspor’dan 9.sıradaki Gençlerbirliğ’ne kadar 8 takımın Play-Off’a kalma şansı var. Play-Off hattında yer alan 5 takım arasında ise 3.olma yarışının son ana kadar sürmesi bekleniyor. Bu takımların birbirleriyle oynayacak olduğu maçlar büyük önem taşıyacak ve sıralamanın şekillenmesinde belirleyici olacak. 3.olan takımın Süper Lig’e yükselmek için final maçı oynayacağı ligde 4.sıradaki takım 7.takımla, 5.sıradaki takım ise 6.sıradaki takımla çeyrek final oynayacak.

Boluspor averajla play-off hattında

Ligin 30.haftasında Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ederek yeniden play-off yarışına dahil olan Boluspor, Bandırmaspor’un deplasmanda Şanlıurfaspor ile berabere kalmasının ardından ikili averajla play-off hattında yer aldı. Ligde alınan her puanının öneminin katlandığı haftalarda hiçbir takım hata yapmak istemiyor.

“Sizlere aşırı derece güveniyorum”

Ligin kalan 4 haftasında birbirinden zorlu 4 maça çıkacak olan Boluspor, bu karşılaşmalarda maksimum puanları toplayarak taraftarına play-off heyecanı yaşatmak istiyor. Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak ise Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninde oyunculara seslenerek; “Bunu başaracak olan sizlersiniz. Bence artık bu şehir, bu camia, bu yönetim artık bu sene bir play-off’u hak ediyor. 3 puanlardan, 46 puanlara geldik Yalçın hocamla. Okyanusu geçtik, boyumuz yüksekliğinde olmayan derece boğulmayalım. Sizlere aşırı derece güveniyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“Play-Off potasının içindeyiz”

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak ise Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamada; “Ligin bitmesine dört hafta kaldı. Gençlerbirliği'nin kaybetmesiyle itibarıyla play-off potasının içindeyiz. Tabii buraya çok biz zor şartlarda geldik. Burada kalmak daha az zor. Kazandığımız için mutluyum” dedi.

Play-Off potasında yer alan takımların oynayacakları maçlar ise şöyle:

Çorumspor-52 Puan: Adanaspor (E), Erzurumspor (D), Şanlıurfaspor (E), Boluspor (D)

Kocaelispor-52 Puan: Ümraniyespor(D), Bandırmaspor(E), Bodrum FK (D),Sakaryaspor (E)

Sakaryaspor-51 Puan: Keçiörengücü(E), Giresunspor(D), Tuzlaspor(E), Kocaelispor(D)

Bodrum FK-49 Puan: Şanlıurfaspor(E), Tuzlaspor(D), Kocaelispor(E), Göztepe(E),

Bandırmaspor-46 Puan: Tuzlaspor(E), Kocaelispor(D), Keçiörengücü(E), Adanaspor(E)

Boluspor-46 Puan: Eyüpspor(D), Altay(E), Manisa FK(D), Çorum FK(E)

Gençlerbirliği-44 Puan: Erzurumspor(E), Göztepe(D), Giresunspor(E), Tuzlaspor(D)

324 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.45866799354553