Farrar Yenilginin Faturasını Erken Gelen Gollere Kesti

28 Ağustos 2026

Trendyol 1. Lig’de sezona istediği başlangıcı yapamayan Boluspor, 4. haftada da puanla tanışamadı. Kırmızı-beyazlı ekibin ABD’li Teknik Direktörü Daniel Farrar, Muğlaspor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından yaptığı değerlendirmede, erken yenilen gollerin oyun planlarını bozduğunu ifade etti.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor’a 2-0 mağlup oldu. Geride kalan haftalarda puan alamayan kırmızı-beyazlı ekip, Muğlaspor karşısında da kötü gidişata son veremedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Daniel Farrar, takımının sahada kompakt kalmaya çalıştığını ancak erken gelen golün planlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

“Oyuna Etki Etmeye Çalıştık”

Maçın başında kalelerinde gördükleri golün ardından oyuncu değişiklikleriyle karşılaşmaya müdahale etmeye çalıştıklarını belirten Farrar, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bugün sahada kompakt kalmaya çalıştık, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ancak maalesef kalemizde golü erken gördük. Daha sonrasında iki oyuncu değişikliğiyle beraber oyuna etki etmeye çalıştık.”

“İkinci Yarıya da Gol Yiyerek Başladık”

 

İkinci yarının hemen başında gelen ikinci golün işleri daha da zorlaştırdığını ifade eden ABD’li teknik adam, kırmızı kartın ardından oyunun kendileri açısından tamamen güçleştiğini söyledi.

“İkinci yarıya başlarken maalesef ikinci yarıya da gol yiyerek başladık. Skoru tamamen kaptırdık. Daha sonrasında ne kadar çalıştıysak, kompakt kalmaya çalıştıysak yine olmadı ve üstelik 10 kişi kalınca da işler daha zor duruma geldi. Maalesef bu şekilde kaybettik.”

 

Boluspor, Muğlaspor karşısında aldığı 2-0’lık yenilgiyle ligde geride kalan 4 haftayı puansız tamamlayarak kötü gidişatını sürdürdü.

 

 

 

88 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063302040100098