Geredespor Yoluna Devam Ediyor 3-0

2 Aralık 2014

Amatör Küme maçlarında B Grubunda Kızıkspor ile Geredespor arasında oynana maç nefesleri kesti. İlk 45 dakikası 0-0 biten maçta Geredespor ikinci yarıda bulduğu goller ile karşılaşmayı 3-0 kazandı.

B gurubunda  oynanan Kızıkspor Geredespor karşılaşmasında deplasman takımı gülen taraf oldu. Pazar günü saat 16:00 da başlayan maçta ilk yarıda her iki takımda bir birlerine üstünlük sağlayamadılar.0-0

İkinci yarının ilk 10 dakikası da karşılıklı ataklarla geçerken Geredespor 57. dakikada Yetiş’ in kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.  Geriye düşen Kızıkspor eşitliği sağlamak için Geredespor  kalesine ataklarını sıklaştırsa da golü bir türlü bulamadı. Kaliteli oyuncuların çokluğu ile bilinen Geredespor  maçta da 79. dakikada  Yasin maçta  takımı adına ikinci golü atarak skoru 2-0 getirdi. Golden sonra son dakikalara rahat giren Geredespor Sercan ile bir gol daha bularak Bolu deplasmanında net bir skorla karşılaşmayı kazanıp puanını da 12’ye çıkarıp averajla liderlik koltuğuna oturdu.

KIZIKSPOR: Fatih Kayrancıoğlu (Erdal Aksoy), İlker Kaptan, Uğur Karaman, Can Ata Perçin, İsmail Özdemir, Hakkı Günaydın, Sedat Özbay (Barış), Dolunay Çolak, Erhan Çakır, Tunahan Çelen, Fuat Özdemir
Yedekler: Erdal Aksoy, Çağan B. Adanır, Barış Konuk, Nuri Uçar, Ferdun Güneç, Emrah Turgut, Önder Yavuz
Antrenör: Hasan ÇİÇEK

GEREDESPOR: Ünal Atıcı, Adem Güçlü, Emrah Kocadağ, Yetiş Karageyer, Muhammed Ertan, Murat Akman, Tarık Tekinalp, Gökhan Bartık, Yasin Yılmaz, Volkan Bayar, Sercan Yıldırım
Yedekler: Emre Sarışen, Eray Sefer, Vedat akgün, Cengizhan Koç, Yakup Akmercan, Sefa Balcıoğlu, Cihat Bulut
Antrenör: Aydın AKBAŞ

KIRMIZI KART: Tarık (Gerede)
GOLLER: Yetiş 57'  Yasin 79'  Sercan 88'

Amatörde Bu Hafta

Özel İdare Gençlerle Kazandı 2-5

1. Amatör kümede ölüm gurubu olarak bilinen B grubunda maçlarda kıyasıya devam etti. Bu sezon kurdukları kadrolarla ligin iddialı takımları arasında tekrar yer alan Özel İdare Köroğluspor oynadığı maçı rahat kazandı. İlk 2 haftada flaş galibiyetle de imza atan Özel İdare genç oyuncularla çıktığı Yumrukayaspor  karşılaşmasını 2-5 kazanarak puanını 12 yaparken haftayı 2’inci sırada tamladı.

Çağa Farklı Kazandı

B Grubunun bir diğer iddialı takımı Yeniçağaspor ise hafta sonu ligin mütevazı takımı Sandallarspor  ile karşılaştı. Yeniçağaspor zayıf rakibi karşısında 10 gol atarken Sandallarspor  ise 2 gole cevap verdi. Karşılaşmayı 2-10 kazanan Yeniçağaspor puanını 10’a çıkardı.

Mengen  Bolu’da Kazandı 3-6

A Gurubunda Mengen Belediyespor  Bolu da kazanıp 2 lik koltuğunu bırakmadı. Bu sezon Play Off’u düşünen Mengen Belediye Aşağısoku karşısında 3-6 maçı kazanıp puanını 10 yaparken Bolu deplasmanından mutlu döndü.

Geredespor  Yoluna Devam Ediyor  3-0
Geredespor  Yoluna Devam Ediyor  3-0
Geredespor  Yoluna Devam Ediyor  3-0
Geredespor  Yoluna Devam Ediyor  3-0
Geredespor  Yoluna Devam Ediyor  3-0
Geredespor  Yoluna Devam Ediyor  3-0
Geredespor  Yoluna Devam Ediyor  3-0

3074 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.76923084259033