1965 ve Cadde 14 den Arslan'a Ziyaret

19 Kasım 2011

Bucaspor maçı öncesi Boluspor Teknik direktörü Cihat Arslan'a bir ziyaret gerçekleştiren 1965 Boluspor taraftarlar derneği ve Cadde 14  Arslan'a her...

Bucaspor maçı öncesi Boluspor Teknik direktörü Cihat Arslan'a bir ziyaret gerçekleştiren 1965 Boluspor taraftarlar derneği ve Cadde 14  Arslan'a her türlü yanındayız dediler. Alınan kötü sonuçların ardından moralinin bozulmamasını söyleyen dernek üyeleri hocam sen eleştirilere kulaklarını tıka sezon sonunda seninle mutlu sona ulaşacağız dediler .

 

 

1965 taraftarlar derneğinin ve Cadde 14 taraftar gurubunun yaptığı ziyaret sırasında açıklamalar yapan Cihat Arslan şunları ifade etti. "Biz manevi anlamda beklentilerle hizmet ediyoruz.Siz iss sadece sevdiğiniz için Bolusporlusunuz her zaman söylüyorum bize bir kişide gelse iyi hizmeti iyi şeyleri o gelen kişiye veya kişilere getirmek zorundayız" diyen Arslan sözlerine şöyle devam etti. "Çünkü taraftar sevgisini vermiş zamanını vermiş parasını vermiş  o zaman  o insanlara bizim de  temsil ettiğimiz forma varsa o bizim namusumuz gibi ona helal getirmeyecek şekilde de davranmamız lazım. Şu ana kadarda taraftar gruplarından negatif bir şey görmedim. Karşıyaka da oynadım Kasımpaşa da  oynadım belli başlı sıkıntılı yerlerde her şeyi gördük. Farklı bir taraftar profülü var Bolu'da da. Olaylardan uzak takımını şehrini seven aynı zamanda diğerlerinede zarar vermeyen taraftar kitlesi var o yönden de tebrik etmek lazım bununda göstergesi mükemmel bir çocuk tribünü var bizim Bolu'd"a diyen Cihat Arslan konuşmasında  " Şunu size söyleyeyim arkadaşlar bunu size jest olsun diye de söylemiyorum sizler çok büyük bir camianın taraftarısınız belli başlı hayal kırıklıkları yaşanmış bunu da çok iyi anlıyorum bazen beklentide yüksektir. Boluspor zamanında süper lig şampiyonluğuna oynamış Türkiye kupası finalleri görmüş bünyesinde inanılmaz oyuncular çıkarmış. Türkiye ye pazarlamış küçük bir şehir ama büyük bir camia. Haklı olarak da beklenti yüksek böyle şaşalı dönemlerden sonra herkesiz farklı beklentileri var bizim gayemizde o beklentilere yol açacak tohum atmaktı sene başında. 

Biz buradan gitsek de gittiğimiz zaman bizim için Boluspor'un Teknik direktörü eski teknik direktörü demeleri bile bizim için şereftir.  Bunu samimi duygularım olarak söylüyorum bize bu büyük camiada görev verdiler bizde bunu layıkı ile yapmaya çalışıyoruz. Kusurumuz hatamız herkesin olduğu gibi bizimde olmuştur . Ama niyet iyi inşallah akıbet de iyi olur sözlerinin ardından taraftarlar da arslanın sözlerinin ardından duygulu anlar yaşadılar. 

 

Bucaspor maçı öncesi taraftarlarla bir araya gelen Cihat Arslan konuşmalarına söyle devam etti."Bu sözlerimi kimse yanlış anlamasın Türkiye devletinin büyüklüğü Osmanlı dan gelir. Geçmişin büyükse geleceğinde büyüktür çünkü Bolu'nun geçmişi büyük o zaman bir potansiyel var onun içinde büyük olman lazım her karşılaştığımız takım Boluspor ile karşılaşmanın motivasyonunu farklılığını yaşıyor.

 

Biz sezon basında yönetim tarafından bize  takımı oluştururken takımı sahiplenecek tekmeye tokata kafa  sokacak Boluspor için mücadele edecek bu takım liderlik mi gördü anlayışından forması için mücadele edebilecek bir takım istiyoruz dendi. Taraftarlarla konuşmadım ama yönetim tarafından böyle bir şey konuşuldu bende size o zaman bunun sözünü verebilirim dedim. Onun neticesinde bizde geçen seneki gibi şampiyonluk açıklaması yapmadık. Önce yapılanma dedik inanan oyuncularla da yola böyle çıktık" diyen Boluspor  Teknik direktörü Cihat Arslan 1965 taraftarlar derneği yönetimi ve Cadde 14 taraftar gurubu ile karşılıklı sohbetine devam ederken 1965 Boluspor taraftarlar Derneği başkanı Zikrullah Büyüktopac ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti.

 

"Hocam taraftar arkanızda moralinizi hiç bozmayın. Sizi çekemeyen insanlarda vardır. On parmağın hepsi bir değil altınız oyup menfaat sağlamak insanlarda olabilir. Bunun içinde her söylene kulak asmayın. Sizin yanınızdayız şuanda baktığımızda Boluspor kötü durumda değil. Tabiî ki oynanan futbolu beğenmeye biliriz ama bunun iyi futbol olması içinde samimi çalışmalarınız da yanınızda bir kez daha olduğumuzu söyleyebiliriz. Daha iyi duruma geleceğimizden den biz eminiz. Alacağınız bir iki galibiyet de tamamen şehri de şampiyonluk havasına sokacaktır. Size şimdiden Bucaspor maçında oyuncularımızla birlikde başarılar diliyoruz" dedi. 

 

 

 

 

2038 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • yılmaz
    20 Kasım 2011 • 07:58
    SAYIN GRUPLAR TEBRİKLER COK GÜZEL BİR OLAYI GERCEKLEŞDİRDİNİZ

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06909704208374