BOLUSPOR URFA’DA “KAFİLEDE KİMLER VAR?”

2 Ocak 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 16’ıncı haftasında deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve Şanlıurfa’da kampa girdi. Kırmızı beyazlılar, 3 haftalık galibiyet hasretini Şanlıurfa’da dindirmek istiyor.

Ligde bugün Şanlıurfaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hafta içi kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını noktaladı. Hafta başından bu yana ilimizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle sahada antrenman yapmakta zorlanan Boluspor, son çalışmasını AİBÜ Besyo spor salonunda yaptı.

İlk yarının son karşılaşmasını bugün deplasmanda oynayacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Ligde son 3 maçtır galip gelemeyen kırmızı beyazlılar, galibiyet hasretine Şanlıurfa’da son vermek istiyor.

ŞANLIURFA’DA 5 OYUNCU YOK

Bugün oynanacak karşılaşma öncesinde ev sahibi ekip Şanlıurfaspor’da 5 oyuncunun kırmızı ve sarı kart cezalı olması Boluspor için büyük avantaj. Şanlıurfaspor’da Onur Akbay, Youssef Yeşilmen, Göksu Alhas, Veli Kızılkaya ve Rodrigo Tello Boluspor’a karşı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecek.

DÜDÜK KARABAŞ’TA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. Şanlıurfaspor-Boluspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Onur Karabaş yönetecek. Karabaş’ın yardımcılıklarını ise Nihat Mızrak ve Gökmen Olgaç yapacak. Karabaş, kırmızı beyazlıların en son ligin 4’üncü haftasında kendi sahasında oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasını yönetmişti. Kırmızı beyazlılar, bu karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılmıştı.

MAÇ CANLI YAYINDA

Ligin 16.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT’den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 16.haftasında bugün saat 14:00’de Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda oynanacak olan Şanlıurfaspor karşılaşması TRT 1’den naklen ekranlara gelecek.

20 KİŞİLİK KADRODA KİMLER VAR?

Boluspor, 20 kişiyle Şanlıurfa’da kampa girdi. Kırmızı beyazlılarda Mehmet Kuruoğlu sarı kart cezasının ardından kafileye dahil edildi.

Boluspor’un Şanlıurfaspor kamp kadrosu şöyle:

Özkan Karabulut, Erdi Yokuşlu, Melih Ağa, Serkan Yalçın, Mehmet Kuruoğlu, Mehmet Can Işık, Nurettin Kayaoğlu, İlyas Yılmazer, Umut Meraş, Deniz Aslan, Bilal Gülden, İshak Çakmak, Kibong Mbamba, Serkan Şirin, İsmail Haktan Odabaşı, Emre Kılınç, Ahmet Kulabaş, Ali Dere, Kenan Şahin, Aleksandar Prijovic.

2038 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10156393051147