BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

2 Şubat 2014

Bolusporumuz bin bir ümitlerle Trabzon deplasmanına gitti. Maç başladı iyi de oynadık maça 2 golle başladık 3 puan adeta altın tepside...

Bolusporumuz bin bir ümitlerle Trabzon deplasmanına gitti.
Maç başladı iyi de oynadık maça 2 golle başladık 3 puan adeta altın tepside sunulmuştu.
Gel gelelim kolay gol yeme alışkanlığımız meydana çıktı. 1461 Trabzon takımındaki en etkili oyuncu Barış Memiş’i marke edemedik. Adam geldi bastı oynadı 1 gol attı 2 tane de attırdı.
Galip gelip seri yakalama derdindeyiz ama oyunumuz bunu hiç desteklemiyor bir yerde aksaklık var. İşlemeyen dişliler hata veriyor ama bu sonuç bu. Sormazlar mı adama” Hacı bu nedir ?”
Nerelerdesiniz  genç oyuncumuz Emre Kılınç aşırı derecede formsuz kaldı. Ataklarda bariz olarak sol kanattan geldi. Geçmiş yıllardaki performansını mumla aradığımız Alp Ergin ise yine yokları oynadı. Kalitesi ve kumaşının çok gerisinde kaldı.
Defanstaki kademe hataları  ve uyum sorunu çok bariz ortadaydı. Yeni transfer Adem ise klasına yakışmayacak kadar basit bir hata yaptı. Bu lig basit bir lig basit oynamak lazım top ayağında ise tadında bırakıp pas vermek gerekir. Tadını kaçırıp top kaptırırsan sonuçlarına takım olarak camia olarak katlanırsın ama bunun sonucu biz BOLUSPOR camiası taraftarı kaldıramayız. Bu ligin şakası yok kolay gol yiyen takımlar küme düşme potasında kim ne derse desin ki bu sene hedefimiz KÜMEDE KALMAK !
Bu yüzden gayet akıllı ve basit oynamalıyız. Her gol her puan aşırı değerli yeni transfer İsmail Haktan gayet iyi oynadı. Emrah ise yine bildiğimiz gibi 1 gol attı 2 tane de kaleci çıkardı. Oyun olarak ara ara kopukluk yaşadık tempo tutmadı. Bizim bu saatten sonra yapacağımız tek şey bir an evvel 40 puanı toplayı kendimizi güvenli bölgeye atmak gerisi hikaye.

Yazıma bir hikaye ile son vermek istiyorum.
Günlerden  biri genç kadir gecesi babasını kaybeder. Sonra hocaya gider hocam babam öldü mübarek günde öldü cennete gider mi ?
Hoca Demir ‘’evladım baban namaz kılarmıydı ? ‘’ –hayır ama hocam mübarek günde öldü. Hoca sormuş ‘’evladım baban oruç tutarmıydı’’-hayır ama hocam mübarek günde öldü.
Hoca sormuş ‘’evladım baban zekat veriymiydi ‘’ hayır hocam ama mübarek günde öldü. Hoca en sonunda cevap vermiş ‘’oğlum ilk akşam bir şey yapmazlar ama yarın akşam babanı oyarlar oğlum demiş’’
 

Boluspor olarak büyük bir kulübüz rakiplerimize ve lige göre kurumsallaşma tesisleşme ödemede sorun yaşamama konusunda gerek kadro kalitesi altyapısı. Ama bu faktörler sahaya yansımaz ise  puan cetvelinde son 4 sırada olursak hiçbir anlam ifade etmez. Yeni ve heyecan hevesle işlerine dört elle sarılan yönetim başkan her şey boşa gider. Hedefimiz için böyle basit hatalar yapıp basit goller yememeliyiz aksi takdir.  Bu sezon bir şey yapmazlar ama seneye  Allah korusun kötü yerlerde olabiliriz. Gelecek haftaki rakibimiz ise tarihi rekabetlerimizden biri olan Balıkesir maçı yine hayati önem taşıyor. Son maçta başından kafasına darbe alıp 5 dişi atılan Emrah Metoğluna geçmiş olsun diyorum.

Taraftar Gözüyle
Gökhan Sayın

2023 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067909002304077