Mehmet İnceayan

24 Mayıs 2013

Mevcut Başkan Abdullah Abat'ın önceki gün aday olmayacağını açıklamasının ardından Boluspor kulübü eski başkanlarından Mehmet İnceayan, 31 Mayıs'ta yapılacak...

Mevcut Başkan Abdullah Abat'ın önceki gün aday olmayacağını açıklamasının ardından Boluspor kulübü eski başkanlarından Mehmet İnceayan, 31 Mayıs'ta yapılacak olan olağan kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Liste çalışmalarını yapan İnceayan Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla Boluspor Kulüp Başkanlığı'na aday olduğunu resmen kamuoyuna duyuracak.

 

Termal Otel'de düzenlediği basın toplantısında 25 kişilik yönetim kadrosu hazırlayacağını söyleyen Mehmet İnceyan 'Dün Başkan Abdullah Abat'ın aday olmayacağım demesinden sonra Bolu'dan gelen teklifler ve ısrarlar üzerine Boluspor başkanlığına adaylığımı düşündüğümü söylemiştim.  

Bugün aday adaylığımı kesin gibi görüyorum. Önümde uzun bir yönetim listesi var. Temas edeceğim insanlar var. Onlarında onayını aldıktan sonra Pazartesi günü geniş kapsamlı bir açıklama yapacağım. 25 kişilik bir liste düşünüyorum.  

Bugün Necip Çarıkcı'yla da konuştum. Necip'e aday olduğumu söyledim. Ama sen adaysan ben aday olmayacağım dedim. Ben aday değilim dedi. O zaman kardeşini yönetime istiyorum dedim. Boluspor'un eski başkanlarıyla görüşmeler yapıyorum. Fikir alış verişinde bulunuyorum. Başarı istiyorsak birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım.  

Boluspor üreten bir takım olacak. Yetiştiren bir takım olacak. Böyle her sene 15-20 futbolcu gelen giden bir takım olmayacak. Benim öncelik hedefim, Boluspor'u üreten ve yetiştiren bir takım haline getirmek. Birinci önceliğimiz Boluspor'un maddi yönden küme düşmesini engellemek olacaktır.  

Büyük miktarlar vererek transfer yapmak yerine, koşan, mücadele eden, formasının ve aldığı paranın hakkını veren ve bir amaç uğruna sahada mücadele eden topçular alacağız' diye konuştu. 
İnceyan kongrede üyelerin birçoğunun il dışında olması nedeniyle çoğunluğun sağlanamayacağını öne sürerek, Pazartesi günü geniş çaplı açıklama yapacağını kaydetti.


3261 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065407991409302