Şahan’ dan Amatör Futbola Müjde

11 Haziran 2015

Gençlik hizmetleri İl müdürü Yahya Şahan turnuvada Futbol İl temsilcisi Cemalettin Metin’den verdiği desteklerden dolayı ödül alırken İl müdürü Yahya Şahan ödül töreninde bir konuşma yaptı. Amatör futbol için bir müjde verdi.

Bolu ya geldiği günden beri Amatör futbola ve spora verdiği desteklerle dikkati çeken Gençlik hizmetleri İl müdürü Yahya Şahan’ a  Turnuva sonunda teşekkür plaketi takdim edildi. Adeta tüm kulüplerin ve taban birliklerinin yanında olduğunu gösteren Yahya Şahan, tesisleşme konusunda da proje üreterek tesis  yapılması konusunda çalışmalarını devam ettiğini plaket töreninde yaptığı açıklama ile duyurdu.

Bolu da yapılan Amatör branşlarda geldiği günden beri yaptığı çalışmalarla dikkati çeken, Gençlik hizmetleri İl Müdürü Yahya Şahan, Vetaranlar futbol turnuvasında bir projesini daha açıkladı.Kendisine verilen teşekkür plaketinden sonra şu açıklamayı yapan Yahya Şahan biz burada iki tane çok güzel saha yaptık. Devletimizin destekleri ile önce amatör takımlarımız sonra amatör takımlarımızın alt yapıları sezon başından buyana bu sahaları  kullanıyorlar.Takım sayımızda giderek artıyor pırıl pırıl sahalarımız var ama bunlar Bolu’muza yetmez ve yetmiyor da, genellikle kış aylarında sıkıntı çekiyoruz, bunu da en kısa zamanda haledeceğiz  bu tabiî ki nasıl olacak Bolu jeo termal konusunda şanslı  bir il yan tarafta çim sahamız var burayı inşallah en güzel şekilde yapmak istiyoruz, bu da nasıl olacak tabiî ki birlik de başaracağız sizlerin desteği ile devletimizin vereceği destekle, sahamızı alttan ısıtmalı yapıp kış şartlarında en güzel şekilde futbol oynanması için yapacağız bununda müjdesini sizlere vere bilirim imkansız diye  bir şey yok, gecen yıl vetaranlar turnuvamızı çim sahada yapmıştık bu gün ise sentetik sahada yaptık ve geçe maçı oynadık çok güzelde bir final maçı oldu. Onun için dün oynadığımız yer ile bu gün oynadığımız yer arasındaki farkı göre biliyorsunuz onun için el ele verirsek biz çim sahayı da en güzel şekilde alt dan ısıtmalı yapacağız dedi. 

1767 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068589925765991