Türkiye Şampiyonasını Hakem Engelledi

27 Nisan 2016

Akademi Lig de İç Anadolu bölgesinde başarılı bir sezonun ardından 16 takımın yer aldığı Play off a katılma hakkı kazanan Boluspor U15 Eskişehir de Gençlerbirliği ile final maçında karşılaştı. Karşılaşma boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Boluspor U15 maçın hakem kararlarına rağmen karşılaşmayı uzatmalara kadar getirip final yolunda ilk 8’i penaltılarla kaybetti

Boluspor U15 takımı kaçan finale üzülüyor. Eskişehir’de Türkiye şampiyonası için Gençlerbirliği U15 takımıyla Play Off maçı oynayan temsilcimiz hakem kararları ile adeta katledildi. Bu sezon Boluspor  akademi takımları arasında en başarılısı olan Serdar Türk’ün öğrencilerini Hakem katletti. Gençlerbirliği nin mağlup ettiği takdirde adını Türkiye Şampiyonasında ilk 8 ‘e yazdırmak isteyen temsilcimiz karşılaşmaya hızlı başlayan U15 Boluspor 20.dakikada  Tunahan Subaşı ile maçta 1-0 öne geçti. Golün ardından oyunun kontrolünü tamamen eline alan Boluspor U15 ilk yarıyı önde kapatıp soyunma odasına moralle gitti.

Önce Tartışmalı Kırmızı Kart

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna yine istekli başlayan ve Türkiye finalini isteyen temsilcimiz 55 dakikada ne olduysa anlaşılmayan Hakem kararı ile durdurulmak istenirken  ikili mücadelede top kornere gittiği pozisyonda hem korneri veren maçın hakemi bir taraftan da Erkan Süer'i ikinci sarı kart dan oyun dışına göndererek temsilcimizi sahada 10 kişi bırakıyor.

Sonra Serdar Hocayı Atıyor

Kullanılan korner atışından Gençlerbirliği U15 takımı golü bularak beraberliği sağlıyor. 1-1. Boluspor U15 son 20 dakikayı sahada 10 kişi oynuyor. Karşılaşma da üstün olup Gençlerbirliği takımına zor anlar yaşatırken eksik kalmasının yanı sıra Birde maçın hakemi Teknik Sorumlu Serdar Türk’ü oyun dışına gönderip Gençlerbirliği takımına ilk 8 yolunu açıyor

6 Dakikalık Tartışmalı Uzatma

Karşılaşmanın son dakikasında 80 dakikada Boluspor serbest atış kazanırken Gençlerbirliği de sahada 10 kişi kalıyor. Boluspor U15 takımından serbest atışı  Melih Çelik gole çevirerek  takımını 2-1 öne geçiriyor Gençlerbirliği karşısında  önde olmanın avantajı ile maçın bitmesini beklerken karşılaşma hakemi maçta  6 dakika uzatma gösteriyor. Uzatma dakikalarında Gençlerbirliği beraberlik sayısını bularak skoru 2-2 ye getiriyor .

Sonucu Penaltılar Belirliyor

Uzatmalara giden  karşılaşma 15’er dakika iki devre halinde oynanırken uzatma dakikalarında gol olmayınca karşılaşmanın galibi  penaltılarla belli oluyor. Boluspor U15 takımı 5’inci atışı gole çeviremeyince karşılaşmada  7-6 Gençlerbirliği’ ne mağlup olarak Türkiye finali kapısından dönüyor. Karşılaşma genelinde finali isteyen ve iyi top oynayan Boluspor U15 hakem engeliyle ilk 8 şansını kaybederek sezonu tamamladı.

 

 

3092 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054387092590332