Yalçın hoca yargı dağıttı: “Ben onların bildiğini unuttum”

20 Ocak 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 19.haftasında kendi sahasında Bandırmaspor’u kendi sahasında 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Maçın ardından...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 19.haftasında kendi sahasında Bandırmaspor’u kendi sahasında 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak açıklamalarda bulundu.

Koşukavak; “Antrenörlerin, karşı tarafın antrenörleriyle yorum yapması hiç hoş değil. 3’lü savunmayı oynamak çok maharet sanmak. 3’lü savunma oynadık, tüm Türkiye 3’lü savunma oynuyor demek bana bir hak doğuruyor. Ben onların bildiğini unuttum. Bu kadar yeter herkese” dedi.

“Biz sonuna kadar play-off’un takımı olmak için çalışacağız”

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, sonuna kadar play-off takımı olmak için çabalayacaklarını ifade ederek; “Bizim açımızdan çok değerli bir maçtı. Çünkü, yarışmamız gerekiyordu. Geçen hafta Adana’da uzun bir bölüm 65 dakika 10 kişi oynadık. Kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik. Bu maç yukarılara oynamamız açısından çok değerliydi. Oyuncularımda bunun çok farkındaydı. Biz sonuna kadar play-off’un takımı olmak için çalışacağız, çabalayacağız. İnşallah başarırız diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.

“Kim askerlerini daha iyi kullanıyor onun önemi var bence”

Koşukavak, Bandırmaspor’un maliyetli bir kadrosu olduğunu dile getirerek; “Maça gelince de Bandırma takımı çok maliyetli bir kadro. Sezon başında iyi, planlı bir şekilde kurulmuş. İyi oyuncuları var, ekonomik anlamda da bizden rahatlar. Oyuncu kalitesi var ama kimin askerlerinin iyi olduğunun bir önemi yok. Kim askerlerini daha iyi kullanıyor onun önemi var bence. Kazandığımız için mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Boluspor’a yakışır, kendimize yakışır şekilde kaleyi açtık”

Koşukavak, maçın son anlarından yaşanan pozisyonun ardından gelişen olaylara da değinerek; “Maçın o olaylı tarafıyla da alakalı anlatayım. Posmac bir pas atmak istemedi. Adel yanlış yaptı. Kabul ediyorum. O topu biz rakibe verdik aslında Adel gitti golü yaptı. Bizde Boluspor’a yakışır, kendimize yakışır şekilde kaleyi açtık. Kazandığımız için mutluyum, oyuncularımı kutluyorum” dedi.  

“Öyle çok süslü laflara gerek yok. Ben onların bildiğini unuttum”

Koşukavak son olarak rakip antrenörlerin meslektaşları hakkında yorum yapmasını da eleştirerek; “Antrenörlerin, karşı tarafın antrenörleriyle yorum yapması hiç hoş değil. 3’lü savunmayı oynamak çok maharet sanmak. 3’lü savunma oynadık, tüm Türkiye 3’lü savunma oynuyor demek bana bir hak doğuruyor. Ben onların bildiğini unuttum. Bu kadar yeter herkese. Boluspor’un sahada ne yapmak istediğini kamuoyu görüyordur. Hak edenin hakkını vermek lazım. Bu karşı tarafta bir antrenörde olsa bir takımda olsa hak edenin hakkını vermesi lazım. Öyle çok süslü laflara gerek yok. Ben onların bildiğini unuttum” şeklinde konuştu.

1014 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.074649095535278